- Член од
- 2 јануари 2012
- Мислења
- 234
- Поени од реакции
- 281
protestiraat poradi subvenciite vladiniSho mu se desi na forumov be? Defrost praeshe?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
protestiraat poradi subvenciite vladiniSho mu se desi na forumov be? Defrost praeshe?
popustot e od icsgroup demek 10% sezonski popust i 5% ako naracas online... ama mislam ako "pojdes" u ics ke ja dobies istata cena i ke si porazgovaras so dadickite i mozebi ke dobies bonus pobrzo da ti ja montiraat klimataОд каде е попустот?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Што мислите Daikin FTXF50 ќе ми заврши ли работа за 45м2 салон со кујна, добро изолиран простор, ја има сега на попуст негде околу 60к искача со монтажа, или некој друг предлог во тој ценовен ранг? Гледам има Toshiba suzumi plus за околу 59к, па ако може и споредба меѓу Daikin и Suzumi.
budzet?Dali nekoj moze da mi dade predlog za klima za prostorija kako podolu, ne e spalna nego soba vo koja ima postojan prestoj
![]()
Од каде е попустот ? Кажи каде и јас одма одам да купам за мене?!
Sent from my iPad using Tapatalk
Суперррр, но да знаеш јас мислам дека овој модел ќе грее минимум 25/30м2 ,а 45м2 хм хм![]()
DAIKIN SENSIRA FTXF-A (R-32) - ICS GROUP - Environment friendly climate solutions
Високоѕидна клима со елегантен дизајн – BLUEVOLUTION серија со R- 32 еколошки фреон. R-32 влијае во намалување на штетното влијание врз околината до 68%, во споредба со R-410A и дополнително ја намалува потрошувачката на енергија.www.icsgroup.mk
Се зависи колку имаш потреба од топлина на -7 во твојата соба.Суперррр, но да знаеш јас мислам дека овој модел ќе грее минимум 25/30м2 ,а 45м2 хм хм
Ima nekade oficijalno infoo.!? Specifikacii,energetska....itn ..??Хансол веќе нема да се произведува или Грее Македонија нема веќе да го продаваат !?
Во Грее стор ми кажаа дека има нов модел место него ама со послаби карактеристики G-Tech LCLH башка поскап 42.000 ден.
Покриваат топлински загуби.Ало пациенти, како тоа загревате "квадрати" површина? Ќе си речеш...
Sent from my Redmi
Tamu ima mn.poveke za citajne ...ama ovie 3/4 strani sto vidov onaka gledam site ili za fujitsu ili za Amber pravat muabet...pa posle niv midea,vivax,vox,fox itn.....steta nemam vreme ke se podnauci nesto + korisnicko iskustvo.!Ako vi e dosadno na temava da gi slusate istite muabeti...
Ima sto da se procita i nauci i na Bench forumot kaj sosedite...
A tie sto baraat korisnicki iskustva na zimo neka ja prolistaat temava vo najladnite meseci pa ke vidat koj postiral a koj nepostiral iskustva, nemora cela tema da ja citate i vo Juni i Juli ako ste za zimanje klima za greenje.![]()
Klima uredjaji - diskusija, pitanja - procitati prvi post!
Moderacija: Evo ovako, posto sam lepo zamoljen pa da rascistimo iako je lepo napisano u pravilima koja kazu: "Pozivanje na domaće firme van "Market" dela foruma se smatra reklamom, a reklama se na Benchmarku placa. "Šta da kupim" podforumi treba da odgovore na pitanje "šta da kupim?", a ne...forum.benchmark.rs
Bitno e Dekemvri i Januar
Mitsu i Toshiba su mnogo skupi u Srbiji pa retko ko i kupuje, pogotovo ko gleda šta je best buy. Kod vas u Makedoniji je best buy Amber, tu nema polemikeTamu ima mn.poveke za citajne ...ama ovie 3/4 strani sto vidov onaka gledam site ili za fujitsu ili za Amber pravat muabet...pa posle niv midea,vivax,vox,fox itn.....steta nemam vreme ke se podnauci nesto + korisnicko iskustvo.!
A so prajme ne.vidov za mitsu/toshiba muabet ama bas ic.... So vaka srbive po zatucani se od nas ili ne im se frlaat pari ...?isto taka kaj nas falenata tundra vamu nikoj neja spomnal....ne pak iskustvo da spodeli....