Знам да утепам цела вечер, надвор каде било на разговор со една личност. Онака со саати да не прекинеме да збориме иако се знаеме од кујзнае. А на мсн и слично порано многу трошев време али коа приметив дека имам поголеми мускули на прстиве него на нозете прекинав со муабетите со саати.
Najdolgo bez prekin muabeteneje preku MSN mi bilo 6saati, od 10 vecerta koa pocnavme do 4 sabajleto. So taa osoba sekogas prajme nekoi dolgi muabeti so traat so saati.
Мсн-преку 7 саати (незнам точно)
телефон- 4 саати (предходниот ми беше 3 ипол)
рил лајф-летоска со двајца другари не спиевме преку 40 саати и цело време праевме муабет (иначе на кафиња и слично по 5 саати сигурно)
Ретки се луѓето со коишто можам да се остаам од муабетење. У принцип не сакам да форсирам теми за муабет само за да има нешто да збори, кога нема што да се каже. А добар соговорник не е секој и уствари битното е да се уклопите според интереси и заеднички работи, или во друга крајност да се погодите и двајцата конфликтни особи, па да се остаите од полемизирања до сабајле
Не сум пуштала штоперица на ниеден разговор, ама сум имала разговори што траеле цела ноќ, ама и такви што едвај сум чекала да завршат
Со другар од Гимназија,точно 12 саата без затворање уста.
Не знам како уопште сум издржал да зборуам толку долго,моментално тоа ми е некако непоимливо,али додека се случуваше овој 12 часовен разговор,не ни забележав како времето минува.
Исто,сум имал и други долги разговори,но ниеден не беше блиску до овој.
Охохооо...хаха...се ме боли устата од цел ден шо дрндам без врска....понекад нејќам толку да зборам..шо се однесува до дрндањето глупости.
А иначе онака ефектен муабет со заеднички интереси, музика, филмови, дешавки, искуства иам праено 9 саати, преку камера...е сеа не е у живо пошо човекот на другата страна на светот. е сеа ти касни звукот и такви срања ама у главно цело време муабет праевме.многу се зближив со личноста...
А со некоја другарка или другар на кафе обично муабетов ми трае 2ипол до 3 саата..не више.
Не сум дудлач и не дрвам мадиња на пичиња шо не ги познавам по 10 саати муабет, ама ми се има дешавано со другар од прилеп, шо го неам видено у живот да фураме по 7 саати константен муабет за музика/филм/зезанње/кој шо како у својот град..и тако даље..
Ми се има и десено да фурам 8 часовен муабет за време на летен распуст со другарка шо ја неам видено одамна...човече...ми поминаа како 20 мин..
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.