Најдолгиот муабет

• Креатор на темата Креатор на темата THE_CHOSEN_ONE
  • Време на започнување Време на започнување
Секогаш кога сум во врска зборам значиелно подолго на телефон отколку кога сум соло:) Порано немаше толку пакети со бесплатни минути од оперториве па зборев помалце, али сега 2 500 бесплатни минути ни одат за три недели иако се гледаме скоро секој ден :wub: најдолг разговор околу 3-4 часа:toe:

Најдолг муабет на емесен или на некоа такво чудо ми бил 12 саата и тоа од 16ч па до 04ч сабајле...можеше уште да траи, али не се погоди периодот :)
....а иначе и така и овака сум комуникативна особа :pipi:

Секогаш кога сум во врска зборам значиелно подолго на телефон отколку кога сум соло:) Порано немаше толку пакети со бесплатни минути од оперториве па зборев помалце, али сега 2 500 бесплатни минути ни одат за три недели иако се гледаме скоро секој ден :wub: најдолг разговор околу 3-4 часа:toe:

Што правиш бе ти на телефон ? :ija: Јас годишно не зборам 2,500 мин. :pos2:

Што правиш бе ти на телефон ? :ija: Јас годишно не зборам 2,500 мин. :pos2:
И јас го викав истото до пред неколку месеци :pos:
Али од тогаш си земав картички од сите оператори и си користиме максимално :pos: А заборавив и дека за викендите покрај тоа што имаме и гага муабет, значи му доаѓа повеќе од 2 500 мин :kesa:

И јас го викав истото до пред неколку месеци :pos:
Али од тогаш си земав картички од сите оператори и си користиме максимално :pos: А заборавив и дека за викендите покрај тоа што имаме и гага муабет, значи му доаѓа повеќе од 2 500 мин :kesa:

Јас тешко да праам толку муабет мене и да ми ѕвони телефонот не се јаувам :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom