N.C.I.S

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување
Новава кога ќе излезе ?
На 16-ти декември:
RhTG0AJ.jpg

11та епизода излезе неделава,или ради крисмасот нивни паузираат ?
EDIT сега видов,излегува на 6ти јануари.

Дури сега ја изгледав Божиќнава...
Тие се тие feel епизоди шо ги обожавам кај нив. И требаше една рекапитулација на правилата да се направи.:cuc::cuc:

Ништо посебно не беше десеткава очекувам сеа да падне акција во нареднава.Баш ме интересира што ќе биде

Ми иде да се убијам од што беше јака епизодава.Ова не го очекував искрено, ау браво.Сеа го очекувам и враќањето на зива да се задеси во овие епизоди ако не сега тогаш у 21

Една по појаките епизоди што ги имам гледао овие 11 сезони. Секоја им чест како ја осмислле. Едвај ја чекам сеа наредната да вида што ќе се деси.
Него оној на крај што го удри Гибс по глава кој беше?

Цели 12 сезони поминаа, а они сеуште прават епизода од ваков тип.
Капа доле за сценаристи и цела багра, епизодиште беше ова!!!
И да очекувајте некој да умира на крајов на сезонава, одамна нема умрено некој.

Мене многу jак лик ми беше Даjен :(
Криво ми е што jа скинаа.
Сакав да има уште епизоди од типот Devil's Triangle, Devil's Trifecta...

Многу јака епизода беше последнава.Ама 7 of 9 беше:drk:.Тие што гледале star trek voyager ќе знаат.

Јас имав мини маратонче од последните три. Претпоследната со копирањето на убиствата беше :cuc:

Изглеав 6 сезони од NCIS LA приморан зошто се заљубив у Даниела.Не е истиот шмек ни од далеку како во обичната.Едино вака што ме интересира е Кален и и што ќе испадне со него на крај,ама реално не е ништо посебно целата серија.Исто па исто нема нешто што ќе те изненади.Дали обичната е премногу јака не знам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom