значи може некој да ми каже на кој канал, у колку саат. тоа не смеам да го пропуштам. Сите можни серии ги гледам на сите програми. Секако не шпански и португалски 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се сложувам со тебе за Џој, сметам дека Џој е најдобро направениот (и одглумениот) лик во серијата.
Исто така мислам дека не си бета тестер на Warhammer Onlie AOR.
Не иде на нашите телевизии. Ќе си ги симнеш од нет сериите. Еве ти ја за почеток цела прва сезона. Туказначи може некој да ми каже на кој канал, у колку саат. тоа не смеам да го пропуштам. Сите можни серии ги гледам на сите програми. Секако не шпански и португалски![]()
да. во право си.. малку го затапеа со тоа ама добро се вратија со последните неколку... ОДЛИЧНИ БЕА.Баш сега ја догледав серијата и супер е, само малку ми беа досадни тие епизодите со КАПС.
и јас ја гледав додека ја даваа на хрт 1,мн смешна серија,ако забележите ќе видите дека сите пропалици се собрани во тој филм,порано што направиле неколку добри филмови и потоа ги снемало...Ја имам гледано на ХРТ1,одлична серија.Комедии...