My Name Is Earl

• Креатор на темата Креатор на темата mALEFACTOr
  • Време на започнување Време на започнување
значи може некој да ми каже на кој канал, у колку саат. тоа не смеам да го пропуштам. Сите можни серии ги гледам на сите програми. Секако не шпански и португалски :)

Serijata e mnogu dobra. Ne e tupadziska kako drugite budzetni serii tuku e interesna sekoja naredna epizoda

Се сложувам со тебе за Џој, сметам дека Џој е најдобро направениот (и одглумениот) лик во серијата.
Исто така мислам дека не си бета тестер на Warhammer Onlie AOR.

Ме тераш сеа пак да ја симињам бетата и да постирам видеа и скринови иако ми е тоа забрането? И зошто мислиш дека лажам?

значи може некој да ми каже на кој канал, у колку саат. тоа не смеам да го пропуштам. Сите можни серии ги гледам на сите програми. Секако не шпански и португалски :)
Не иде на нашите телевизии. Ќе си ги симнеш од нет сериите. Еве ти ја за почеток цела прва сезона. Тука

Инаку и мене ме интересира многу што е фрката со Дарнел. Во последната епизода видовме дека и боречка техника знае. :) нели оној моментот кога го онесвести стражарот со два прсти.

Баш сега ја догледав серијата и супер е, само малку ми беа досадни тие епизодите со КАПС.

Баш сега ја догледав серијата и супер е, само малку ми беа досадни тие епизодите со КАПС.
да. во право си.. малку го затапеа со тоа ама добро се вратија со последните неколку... ОДЛИЧНИ БЕА.

Комедија која почна вчера да се емитува на Канал 5,мене ми беше многу интересна.
Знае ли некој кои денови и во кои термини ќе ја даваат?

Сабота и недела во 20:05.

Инаку вчера не бев дома, па не ја гледав, ама вечер ќе седнам да видам што е. :)

Серијта не се вика Ерл, туку Моето Име Е Ерл.

Ја имам гледано на ХРТ1,одлична серија.Комедии...
и јас ја гледав додека ја даваа на хрт 1,мн смешна серија,ако забележите ќе видите дека сите пропалици се собрани во тој филм,порано што направиле неколку добри филмови и потоа ги снемало...

Јас ја гледам четвртата сезона од серијава. Првата сезона ми беше најфаца, некако најоригинална, после некако како да се повторува истото. Ама добро, интересно е, ме релаксира.
Најзакон ми се бившата жена Џој и брат му Ренди. Најмутави ми се и најсмешни:pos2:

Насловов од темава ќе го сменам, серијава се вика Мај нејм ис Ерл

Шо знам не ми праи мерак серијава, боља ми е онаа другата шо почна, How I met your mother.

Едитирано: коментар надвор од тема

МНИЕ ја гледав на NBC не ми се верува дека станував во 3 саат сабајле сега пак ја гледам :pos2::pos2::pos2: ќе ја научам на памет :kesa::pos2:

Не ми се допадна серијава, помеѓу новиве две ситкоми на Канал 5, се одлучив за "How i met your mother" :pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom