My Name Is Earl

• Креатор на темата Креатор на темата mALEFACTOr
  • Време на започнување Време на започнување
Meне и двата ситкоми ми се лоши

Закон серија, ја гледам кога ќе ја нечекам на ХРТ ама сеа серизно ќе и се посветам, можеле да најдат некој поасален термин дека викенд фудбали ова-она, ама нема врска.
Брат му на Ерл е нешто неопеано, имам плачено сред ноќ од муабетите негови :icon_lol:

Па шо не си ја спуштиш од нет? Така не мора да се чека:vozbud:

Ренди е посебен, како настинат во умот е.

И да, избришав и едитирав мислења кои немаа врска со серијава. Држете се до темата.

Топ серија, штета што е во опасност да ја откажат годинава.

Па..време е нешто ново да пуштат по нашиве телевизии...добра серија иако иам симнато некои епизоди и незнам до кај се нашиве која епизода и ако може да ми кажете кога ги има ? на Канал 5

дупла тема

Па..време е нешто ново да пуштат по нашиве телевизии...добра серија иако иам симнато некои епизоди и незнам до кај се нашиве која епизода и ако може да ми кажете кога ги има ? на Канал 5

дупла тема

Првите две ги прикажаа овој викенд, па сега ќе идат на ред 3/4та епизода.

сабота и недела од 20ч.

и јас ја гледав додека ја даваа на хрт 1,мн смешна серија,ако забележите ќе видите дека сите пропалици се собрани во тој филм,порано што направиле неколку добри филмови и потоа ги снемало...

..Да.Така и јас сум заприметила.
Ја имам гледано...+ брат ми на цеде ја спушти.Комедие.има некои епизоди кои навистина нема никад да ги забраем!!

Ја начекав на канал 5, ебате термините (оваа и Хау ај мет јор мам). Џејсон Ли - цар. Ќе почнам да ја симнувам.

Gi iam 3-te sezoni ,odlicna e omilen lik mi e Darnell i kultnata replika Hey Earl Hey Crab man

Ретко ја гледам но секоја епизода е јака , цела серија е ТОП !!:vozbud:

Кога нема што да гледам ја гледам серијата..

Вчера на Канал 5 репризно заврши првата сезона. Чекаме втора. :pehar:

Steta sto nema da ima 5 sezona.
Od site sezoni, 3 sezona e najdobra od site, koga earl e vo zatvor. My Name Is Inmate 28301-016

Чекам другар ми да ми ја даде и четвртат сезона, вика дека била интересна. Инаку одлична серија, нема што :). Ренди е закон.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom