Music Idol 3

Статус
Затворена за нови мислења.
Може видео од настапот на бојан вечерва ?

Ради фудбалот се уклучував по пола минута и не глеав баш многу...
Преслава не требаше ни да биде номинирана уопште како прво.Онаа Викторија ако каже утре ’’врштам се, се предомислив ’’ прекинувам со гледање, пошто од блага ќе завлезе во длабока патетика ова шоу.
пс.
Господин Снуп Догов заебал, не дошол на предаването :)))

Oва Идолов го направија шпанска серија. Слепата девојка се жртвува за другите.:pos2:

Море паметна си е оваа Викторија, сега "светица" ќе ја напраат, после ова и сторијата што ја развлекуваше од самиот почеток.

Најсмешно беше кога малата Симона почна да плаче и и викаше на Вики:
Не, не, јас ќе се откажам:pos2::pos2:

ама е лигаво тоа малото значиииииииииии ...бљљљљааак, уште да каже... САКАМ МWEKOOOOOOOOOOOOOOOO ццц

Zdraveite na vsi4ki!
Az sum Elitsa, ot Bulgaria - nadiavam se tova da ne e problem za nikogo :)
Az su6to kato vas si imam favorit, 4ovek za kogoto glasuvam - BOJAN
Iskam da vi kaja su6to, 4e tova, 4e sum ot Bulgaria mi pre4i da ob6tuvam s vas :)
Ne sum nacionalistka i ne vijdam ni6to lo6o da pi6a vuv va6iqt forum :)

Ќе видиме дали Вики ќе остане во шоуто..иначе за испаѓање според мене од 3-цата номинирани мислам дека Симона ќе отпадне !!!

Oва Идолов го направија шпанска серија. Слепата девојка се жртвува за другите.:pos2:

Море паметна си е оваа Викторија, сега "светица" ќе ја напраат, после ова и сторијата што ја развлекуваше од самиот почеток.

exactly ... :tapp:

Елица по- добре пиши на кирилица. Както виждаш македонците пишат на кирилица като доколкото виждам само j им е от латиницата.

Елица по- добре пиши на кирилица. Както виждаш македонците пишат на кирилица като доколкото виждам само j им е от латиницата.
Нјама проблем ;)
В'в форума на Мusic Idol / musicidol.btv.bg, се разбирах чудесно с хората от Македонија, надјавам се и тук да е така !

То си беше по сценарио. Сигурно и на репетиција са го минали. Не би било чудно и одначало да е било замислено...

Кој испадна бе луѓе? Јас не сум во тек нешто, не сум гледал цела недела Music Idolm, па немам врска што се дешава :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom