Music Idol 3

Статус
Затворена за нови мислења.
И јас сакам да си оди Вики ама сеедно не мора така да ја нарекуваш.
Девојката има тажна приказна и нормално е да има многу свои фанови и во секој случај таа пее добро, но не најдобро.
Не се смеј на такви работи и не збори иронично и со потсмев лица кои имаат недостаток! Имај општа култура малку и чуства.

Мислев Русина ќе си оди, Ели ми е многу мила и девојка која е родена за на сцена, има огромна харизма и шармантна е. Има убава боја на гласот но не може да пее високи тонови. Кога тогаш ќе испаднеше иако ова е прерано.

Сега на ред и време е Вики и Симона (тоа беше она малоно нели?) да испаднат. Симона ја облекуваат како тетка, аман има 13 години. Денес Ели беше кул облечена и уште неколку девојки во фармерчиња и блуза а Симона земала сатенска кошула и штикла огромна. Свашта :toe:
А смешни ми се имаат неколку пара чевли и секоја емисија девојкиве си ги менуваат :pos2: Рецесија јебига :icon_lol:

И мене ми беше жал за Ели што отпадна, дефинитивно девојката е родена за на сцена, дали со пеење, дали со стил или пак со убавина. Јас сум за Симона да си иде, кај не и е таму местото со годините, ме нервира и нејзиното пеење. Ми има таков некој иритирачки глас и секоја песна мора со нејзиното дерење да ја испее. :smir:

Жал ми беше за Ели бидејќи отпадна, ќе ми беше жал и за Русина. Ја да бев на место на Викторија или на Симона, сам ќе си отидев, ќе ме јадеше совест не за друго.
Ги гледаш колко се подржуват Русина, Бојан и Александар?
Момичката е од Горна Джумаја.

Ги гледаш колко се подржуват Русина, Бојан и Александар?
Момичката е од Горна Джумаја.
Јас па мислев од Благоевград е, мене најкрасива ми е од сите жени таму. До вчера немав гласано воопшто, вчера за прв пат гласав и тоа за нејзе.
P.S. До сите кои што сакаат нашите представници да стигнат подалеку, гласајте за Русина, Бојан и Александар, поддржете ги македонските учесници :pipi:.

Јас мислам дека ќе отпадне Ели...од трите што се номинирани за отпаѓање,Маги и Русина заслужуваат да останат..бев за отпаѓање на Вики или Симона но тие се спасија !!!

Како што реков така и излезе....се знаеше дека Маги ќе биде спасена и дека дилемата ќе остане помеѓу Русина и Ели ...

Детето уште не испадна? Аман бре. Појма нема од пеење туку само го “преправа“ гласот на повисоки тонови за да збучи покрупно. Ај да имаше 15 години ке разберев али 13 години, музичка ѕвезда неможе.

За во понеделник им дадоа задача рок концерт :vozbud::vozbud: Ќе биде јако !!!!!

Paul Van Dyk & the Idols 7:15->
[youtube]9LCiTMlriRc&feature=channel_page[/youtube]

Не мога да разбера какво искаш да ми кажеш. Која тогава е Русина ?

Бугар...јајцата ни ги потече, аман, нека е бугарка, ич не ми е гајле...не блуј тука...

Дидо, Македонеро, барам овде заебете га политиката и историата. Оваа е музика и нема место за них. Jас гласам и за бугари и за македонци. Гледдам кои е по добар, а не отдека е.

Дидо, Македонеро, барам овде заебете га политиката и историата. Оваа е музика и нема место за них. Jас гласам и за бугари и за македонци. Гледдам кои е по добар, а не отдека е.

Еееј знаеме вакви финти :)
Сите вака викаат, али не прават тоа.

~~~ Инаку супер се сите навистина, и не гласам за никој ^__^

Викаш нема место за политика во шоуто.Епа кажи им го тоа на комиците-комититекои го правеа токму тоа:salut:

Денеска беше најдобриот концерт досега во идол ... а за другиот понеделник гости ќе бидат Misho Shamara i Snoop Dog :vozbud::vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom