Music Idol 3

Статус
Затворена за нови мислења.

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Ај дан` се расправаме сега, оти ќе се избијаме. :smir:
Шо сакаш мор'? :back:

Не зборував за интерпретацијата на Алексо, туку за бојата на гласот. А генерално, движењето по сцена со дигнатото лакто додека пее, не беше најсјајно - ама ГЛАС има ко Болтон. Другото може да го научи, ако е можда фолкер во крв ( и да не мешаме сеа фолк со турбо фолк :) ).

Бојанче според мене можеше да е троа порастрчан на сцена, повеќе да користи од актерскиот сенс во него - и да не носи маички Џанфранко Фери или скратено ЏаФери :) А за гласишчено, збор немат!

Од жените многу ме бендиса едно пиќенце со виткана коса, испадна пред месец дена...многу супер најсупер глас имаше, не и се сеќавам на името, ал ми остави најсилен впечаток, за мој личен мерак, а не како потенцијал за продавање на најмногу албуми. Можда ќе ти текнит која е.

А така...:smir:

Член од
4 септември 2008
Мислења
951
Поени од реакции
18
Не плукаме бе, добро шоу беше :) Рака на срце, на почетокот бев скептичен...ама се беше во ред. Музиката нема граници, културата е универзална и во тој дел имаме доста точки кои можат да не приближуваат, еднакво толку колку што не делат политичарите (занемарувајќи ја историјата, која не мора секогаш да се користи за разединување).

Браво за организаторите, одлично шоу беше и наредна година верувам многу повеќе Македонци ќе се пријават и ќе има поголем и потежок избор за жирито и публиката.

Сите до еден беа одлични. Единствена замерка ми е што во финалето влезе Русина а не Александар, кој има ФЕНОМЕНАЛЕН глас (ме потсеќа на мајкл болтон), но тоа е тоа.

It's all a show, so keep them laughing as you go...

...but remember that the last laugh is on you.

Честитки за победничката,
честитки за Бојан
и за сите финалисти.

А за тоа дека би сакал Маги да ми пее на микрофон, не се заебавам :)
Се сложувам со тебе. Ова е музика. Вака требува да правиме позитивни работи. Доста со омраза.
Требува да се гради позитивното. К*р за политичарите. Ас гласах синока 5 пати за Боjан. И ако овде во БГ гласехме само за "наши", Боjан и Аце немаха да влезат и во 10-те. А овде ного луге гласахме за пејач, а не отдека е. И со SMS не секогаш наи добриот печели. Русина ми е сограганка, ама не им беше местото тамо. Там требуваше да е Аце. Сега сите ги знаеме. И победник ке е тоа, дека ке направи кариера.
А вакви дека плукат ке ги запрашам колко пати гласаха.

Џек

Мастер!?
Член од
8 март 2009
Мислења
84
Поени од реакции
2
Не ја слушнав пејачкава, ама кога и ги видов нозете... :nenene:

Па не ни очекував да тепа нашиов, јасно беше дека во Македонија гледаа само дополнителен извор на пари преку гласањето па и затоа го туркаа дечкото.

rossoner stefan

Модератор
Член од
5 декември 2007
Мислења
1.770
Поени од реакции
192
Music Idol заврши.Честитки до Магдалена, се надевам ке си ја оправда довербата кај бугарската публика.Јас нестрпливо ги чекам Аце и Бојан да се вратат во Македонија и да почнат буквално да растураат ко што го правеа тоа таму.
Еуфоријата со Идолов помина, па затоа темава :locked:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom