Music Idol 3

Статус
Затворена за нови мислења.
Одличен беше денешниот концерт. Сите се потрудиле околу песните. Ќе биде тешко за испаѓање.

Денеска беше најдобриот концерт досега во идол ... а за другиот понеделник гости ќе бидат Misho Shamara i Snoop Dog :vozbud::vozbud:

и Лилана.. вероватно заради оваа песна и вероватно точно оваа песна ке видиме:

Бојан мене поубаво ми пее од Александар, меѓутоа двајцата се над сите во шоуто. Одлична беше и Маги, мојата фаворитка, секако и сите останати, сите се потрудиле, така да ќе видиме утре кој ќе биде номиниран за елиминациите.
Вики не сака публиката да зборува за нејзината трагедија, па пак триста пати сама си го спомнува тоа:vozbud:

Денеска сите беа добри, меѓутоа Вики особено ме иэненади поэитивно, овој настап и беше најдобар од кога почнаа големите концерти, а башка тоа бееше една од најомилените мои песни,Love Of My Life - Queen. Баш кога помислив дека направиле пропуст на рок вечерта и нема да пејат песна на Queen, Вики ме иэрадува :icon_razz
Бојан според мене пак беше эа нијанса подобар од Александар, мада и двајцата беа просечни очекував повеќе од нив. Бојан најдобра иэведба имаше на диско вечерта, кога ја пееше If I Only knew- Tom Jones.
Мислам дека Симона, Александра и Димитар треба полека да си ги пакуваат куферите, моментално се најслаби.

Номинираните за изпадане са:

1. Димит'р
2. Преслава
3. Симона
4. Александра
5. Боjан

Номинираните за изпадане са:

1. Димит'р
2. Преслава
3. Симона
4. Александра
5. Боjан

Бојан ?? :tapp: испеа супер незнам зш е номиниран...мене Русина не ми се допадна како испеа...

Од испаѓање се спасија Бојан и Александра .... Симона,Димитар и Преслава ќе се борат за кој да остане во шоуто !!!

Александра се спасила, а искрено не испеа ништо посебно.Без душа ја испеа песната, немаше сила да ги испее крајните тонови.Инаку добро е Бојан што се спасил.Тоа и го заслужува:pipi:

Јас мислам дека Александра од сите идоли има најлош глас ...според мене не заслужува да оди понатаму !!

spored mene preslava ke si zamine. no ke vidime.
odlicno so bojan se spasi..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom