Muse

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Леле бе зашто више не ја свират? :(
Него го видовте ова? По торенти ваљда ќе го стават м?

Expecto Patronum

Citizen Erased
Член од
13 јули 2011
Мислења
1.331
Поени од реакции
3.281
Леле бе зашто више не ја свират? :(
Него го видовте ова? По торенти ваљда ќе го стават м?

Oва ќе биде првиот концерт филм во историјата снимен во највисока можна резолуција наречена 4К која е 4 пати помоќна од HD :drk: Ќе се прикажва на кино, замисли кавки детали ќе се забележват...Секако не се споредва со то да си таму, ама сепак.. Shut up and take my money! (If I had some xD) DVD-то нема да ја има таа резолуција за жал...

П.С. Нешто интересно
[/quote]

A за тоа дека Мускул Музеј не ја свират поќе, мислам дека Мет не си го обожава баш првиот албум, "You know, I don't want people listening to [Showbiz] my first album in 30 years time. I'll pretty much hope that it's been forgotten."

цело интервју тука

S

StormRage

Гостин
Баш прееска пак ги вртев, до кај 4 некаде, онака си пуцаш дискографија и нека свири. А што се страшно добри, тоа нема муабет :)

Expecto Patronum

Citizen Erased
Член од
13 јули 2011
Мислења
1.331
Поени од реакции
3.281

Концертот на Вембли 2007 е нешто мајндблоуинг, кој не го гледал не знај шо пропушта.

Еве нешто поново од New Born

Инаку во овај новиот концерт филм најверојатно ќе бидат сечени Stockholm Syndrome :mad: , Map of the Promblematique, Unintended, Blackout, Unsustainable ...

Expecto Patronum

Citizen Erased
Член од
13 јули 2011
Мислења
1.331
Поени од реакции
3.281
Moже ли некако да се ургира до Синеплекс за да го прикажуваат концерт филмов на Мјуз, не ми се оди до Софија xD Тие документарецот за One Direction ми го прикажуваат -.-

Еве им го мејлот kino@cineplexx.mk , јас им пишав, пишете им сите, колку поголема заинтересирност има поголема е веројатноста да го прикажат...

Expecto Patronum

Citizen Erased
Член од
13 јули 2011
Мислења
1.331
Поени од реакции
3.281
Песнава никогаш не сум ја сакал многу, ама денојве не ми излегва од гла.

И едно пијано интервју :pos:

favourite moments:
0:20
1:41
1:52 "Who do you think you are?" :pos:
3:28

Andrew

ќ
Член од
27 октомври 2011
Мислења
5.832
Поени од реакции
15.261
Да можев сам ќе си лајкннев горното мислење со ситизен ирејст..

Денеска мјуздеј, нек шиба.

Kajgana Shop

На врв Bottom