Muse

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Еве што се случува кога ќе ги натераат Мuse да настапуваат на плејбек... :pos:
И уште нешто на истото видео... пред настапот на Метју му рекле да не пцуе - 4:57 :pos:

Леле клипчево е најзакон у свет!! Како се смеев на почетокот, кога Мет Белами свири на тапани, фацата му е...

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Многу сакам да им идам на концерт или нека ги донесат овде или ние да им одеме... Вокалот и басистот убиваат, а спотовите така лагано растураат у самракот. Абе многу ги сакам и поштовам( знам дека не сум единствен) и затоа мислам дека треба да офориме нивен фан клуб у Македонија.

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032

I want to reconcile the violence in your heart​
I want to recognise your beauty's not just a mask​
I want to exorcise the demons from your past​
I want to satisfy the undisclosed desires in your heart​

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Muse aiming to release their album in October 2012.

Ах бе момци... ќе дочекам ли да идам на ваш концерт некогаш?!

И по една поголемка пауза редовно си заглавувам на нив и секое слушање е вистинско уживање.

Гледам доста песни кои ми се омилени воопшто ги нема спомнато тука па ај да си ги поставам. :X3:

Escape е едноставно совршена, а убедливо им е најпотценетата песна.
Да не го правам постов само со линкови, пак ќе си пишам ја . <3

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Гласот, која боја на глас е само тоа:cuc:Сакам да се собериме и да направиме клип ко она дечиштина за Бибер. Више до толку ми е дојдено, кога на никој не му текнува да ги донесе. Инаку покрај тоа, пишав и за да ви кажам дека овој спот толку многу ми соодвестува со музиката шо нема каде. И јас летам со него...

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Muse have named their new album 'The 2nd Law', giving fans their first insight into their new album via a trailer posted on Youtube today.
The trailer shows a political slant to the bands work as well as a taste of new music which appears to be heavily infleunced by dubstep.
The trailer, presented in the style of a news broadcast, ends with the revelation that the album will be released in September.
Speaking about the next Muse album earlier this year, bassist Chris Wolstenholme said the band are planning to "move on" from the sound of their previous album. "[The band] feel like we are drawing a line under a certain period of what we've done in our career," he told Kerrang. "It feels like it's time to move on and do something radically different."

Чудно звучи, да, ама ми се допаѓа и едвај чекам да видам што сработиле! :vozbud:

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.841
Уште го чувам албумов, со овој cover, сликчето со кактусите.........на братучед ми му го поклони една девојка и остана кај мене, го откостувавме слушање, за жал не можам да му го вратам сега...........................................никогаш

Expecto Patronum

Citizen Erased
Член од
13 јули 2011
Мислења
1.331
Поени од реакции
3.281
Само 3 страни темава... WTF is wrong with you people?!

Новости!

We're pleased to announce that Madness will be the first single to be taken from The 2nd Law. It will be released worldwide on Monday 20th August.
The 2nd Law will now be released on Monday 1st October. Sorry about the delay, we promise it will be worth it!

:vozbud::vozbud::vozbud:

Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
Кога почнав да ги слушам Muse бев изненаден колку само ги знам нивните песни од предходно. :)
Ај, музика - романтика од мене:

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Многу станаа поперајки, али музиката им задржи квалитет па затоа се асални за муабетење.
Супер се, али единвтена причина да си фасциниран од мјуз е ако претходно најдалеку што си стигнал у рок е јуту.
Овие треба да се вовед за навлегување подлабоко во прогресив води каде има многу магии.

Али за тоа да се деси треба да прекинете да слушате што другите ви зборат и сами да се барате :)

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.841
Најновата песна, ептен ми се допаѓа. :)
Не ме прими,како што не ме примија повеќето последни ствари. Многу омекнаа, меинстрим тргнаа, не е тоа што беа, внесуваат многу поп елементи. Уште останувам на цврст став дека старите албуми миниму 3 класи подобри од новото. Пример чудово, нема допирна точка со madness.
--- надополнето: 22 септември 2012 во 19:18 ---
Шо мајка бара реге во темата Мuse. Muse е име на бенд, не кратенка од Music x)

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Шо мајка бара реге во темата Мuse. Muse е име на бенд, не кратенка од Music x)
Абе табот го погрешив, во другиот таб ми беше хит на денот отворено :D.

Eве од Muse нешто што ми се допаѓа мене:

:D

Kajgana Shop

На врв Bottom