Muse

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284

Кој ќе забележи нешто интересно на видеото? :)
Knights of Macedonia :D

Туку греотка бе само две страни за ваков ѕверски бенд нели? Јес да последниот им албум им беше за нијанса-две послаб ама не е до толку де. :)

You know it's Muse when the live version has more views than the original. <3

Expecto Patronum

Citizen Erased
Член од
13 јули 2011
Мислења
1.331
Поени од реакции
3.281
MUST SEE! Ако ве мрзи цело гледајте од 3:15 некаде натаму. EPIC PERFORMANCE IS EPIC! :vozbud:
Имам прочитано дека татко му на Дом (тапанарот), кој бил таму, при крајот на настапов умрел од срцев удар, демек од преголема возбуда.

...И како можи тема за ваков бенд само 2 страници да има? What the hell is wrong with you people? :confused:

T

theTinule

Гостин
Колку ме испоразочараа со Resistance, да се надеваме нема да биде така и со наредниов. Од цел Resistance, само Unnatural Selection им е асална песна и личи на нив. Не дека другиве се тапа, ама не се Muse...
Најдобар амбул им е Absolution. Просто, нема песна во тој албум што не вреди. И личи на нив.
Уште не можам да си поверувам како се искомерцијализираа со спотот на Undisclosed desires. Толку не сакаа да бидат комерцијала, дрн дрн, за на крај да ги даваат на емтиви...
Друго што да кажам за бендов? Оригинален бенд. Ги обожавам. Мејту е предобар. Знае да го склопи цел бенд ко што треба и да звучи awesome. Си ги поштуем многу и си ги сакам. <3
Песничево ми беше хит долги4ко време xD

Expecto Patronum

Citizen Erased
Член од
13 јули 2011
Мислења
1.331
Поени од реакции
3.281
Еве што се случува кога ќе ги натераат Мuse да настапуваат на плејбек... :pos:
И уште нешто на истото видео... пред настапот на Метју му рекле да не пцуе - 4:57 :pos:

Expecto Patronum

Citizen Erased
Член од
13 јули 2011
Мислења
1.331
Поени од реакции
3.281
Eве една топ 10 листа од мене. Многу е тежок изборот, со оглед на тоа што речиси и немаат промаш песна...

1. Knights of Cydonia
2. Plug In Baby
3. New Born
4. Stockholm Syndrome
5. Hyper Music
6. Butterflies and Hurricanes
7. Citizen Erased
8. Unintended
9. Hysteria
10. Blackout

бонус:
Muscle Museum
Assassin
Uprising
In Your World
The Small Print
Supermassive Black Hole
Micro Cuts
Map of Your Head
Starlight
Feeling Good
Time Is Running Out

C

Crazy Diamond

Гостин

Малку да ја оживеам темава.. :) Многу се добри дечкиве!

Kajgana Shop

На врв Bottom