Клошар.
Еднаш бев 4NHK0.
- Член од
- 6 јуни 2014
- Мислења
- 965
- Поени од реакции
- 850
Фала дружеGrom od kleshta, milo mi e sto otide vo dobri race!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Фала дружеGrom od kleshta, milo mi e sto otide vo dobri race!
Victorinox Camper? И како си задоволен со двете?[DOUBLEPOST=1418103842][/DOUBLEPOST]Клештите од смоле ги имам осетено во рака и не да рекламирам, тоа и на него му кажав дека многу подобро лежат во рака за разлика од мојава цигла
Victorinox Camper? И како си задоволен со двете?[DOUBLEPOST=1418103842][/DOUBLEPOST]Клештите од смоле ги имам осетено во рака и не да рекламирам, тоа и на него му кажав дека многу подобро лежат во рака за разлика од мојава цигла. Имаат и двете предности и недостатоци, за тоа, а и за се друго да си знаете.
Абе што зафркаваш, на валтер има футрола сог-от... Ама не е битно... И јас не сум ЗА, доволно ми се свис тулот и вингменотНа SOG Leatherman футрола?
Јас мислам дека се фејк.
Ако некој ги зима, нека пише тој што ги праќа опција да се отвори при прием во карго пратката, да се видат на лице место, ако ти се допаѓа земи ја ако не врати ја назад. Јас така би направил кога би купувал нешто по карго од човек кој не го знам. А не би.
Инаку е мачка во вреќа.
Јас не сум заинтересиран.
Само Vic и Wenger за мене.
Се подновив со SwissTool Spirit III со кожна футрола.
![]()
![]()
![]()
Имам 2 парчиња за продавање, со кожната футрола, упатството за користење и оригиналната кутија (пакувањето). Нови, некористени. Цена 5500 денари/парче фиксно, без замени.
Имам за продавање и едно парче SwissTool Spirit Plus ист како на сликата подолу со додатоците кои се на сликата, упатството за користење и оригиналната кутија (пакувањето). Нов, некористен. Цена 7100 денари фиксно, без замени.
![]()
Последното парче кое го имам истотака за продавање е Victorinox Cyber Tool 34. Нов, некористен. Цена 4000 денари фиксно, без замени.
![]()
Сите мултитилови се нови, некористени и оригинал. Праќам по карго низ цела Македонија на мој трошок. Контакт по пп.
П.С.Смоле Сајбертулот со попуст би дошол околу 3400 ден или ?ПОЗЗ![]()
![]()
![]()
![]()
Има 2 парчиња за продавање, со кожната футрола, упатството за користење и оригиналната кутија (пакувањето). Нови, некористени. Цена 5500 денари/парче фиксно, без замени.
Имам за продавање и едно парче SwissTool Spirit Plus ист како на сликата подолу со додатоците кои се на сликата, упатството за користење и оригиналната кутија (пакувањето). Нов, некористен. Цена 7100 денари фиксно, без замени.
![]()
Последното парче кое го имам истотака за продавање е Victorinox Cyber Tool 34. Нов, некористен. Цена 4000 денари фиксно, без замени.
![]()
Сите мултитилови се нови, некористени и оригинал. Праќам по карго низ цела Македонија на мој трошок. Контакт по пп.