Multi tools

• Креатор на темата Креатор на темата smole
  • Време на започнување Време на започнување
Grom od kleshta, milo mi e sto otide vo dobri race!
Фала друже :), да си земиш и ти нешто вакво (ако кажам ,,поубаво'', поубаво нема :)) со повеќе додатоци. Само лошо што си ги исечив ноктите вчера, сега за сега само клештата ја отварам :D, за другите работи е зорт.

Се подновив со SwissTool Spirit III со кожна футрола.

Помал е и полесен од SwissTool обичниот кој го имав, наместо 2 сечила има едно кое е коцкасто ака butter knife, има ножички и ред други работи. Јас сум многу задоволен од изгледот, димензиите и функциите кои ги има, секаде го носам со мене.

6oj4AVk.jpg

2Wz9Fz3.jpg

phSYUr8.jpg

Имам 2 парчиња за продавање, со кожната футрола, упатството за користење и оригиналната кутија (пакувањето). Нови, некористени. Цена 5500 денари/парче фиксно, без замени.

Имам за продавање и едно парче SwissTool Spirit Plus ист како на сликата подолу со додатоците кои се на сликата, упатството за користење и оригиналната кутија (пакувањето). Нов, некористен. Цена 7100 денари фиксно, без замени.

286_0.jpg

Последното парче кое го имам истотака за продавање е Victorinox Cyber Tool 34. Нов, некористен. Цена 4000 денари фиксно, без замени.

8813805994014_1_7725_T_Bild2_3529_eps_1.jpg

Сите мултитилови се нови, некористени и оригинал. Праќам по карго низ цела Македонија на мој трошок. Контакт по пп.

Victorinox Camper? И како си задоволен со двете?[DOUBLEPOST=1418103842][/DOUBLEPOST]Клештите од смоле ги имам осетено во рака и не да рекламирам, тоа и на него му кажав дека многу подобро лежат во рака за разлика од мојава цигла :). Имаат и двете предности и недостатоци, за тоа, а и за се друго да си знаете.

Последно уредено:
Victorinox Camper? И како си задоволен со двете?[DOUBLEPOST=1418103842][/DOUBLEPOST]Клештите од смоле ги имам осетено во рака и не да рекламирам, тоа и на него му кажав дека многу подобро лежат во рака за разлика од мојава цигла :). Имаат и двете предности и недостатоци, за тоа, а и за се друго да си знаете.

Малото летерманче е одлично за секојдневна употреба. Многу солидна изработка има. А што се однесува до викториноксот исто така е стандардно добар. Ма да мање више само летерманот го користам бидејќи е многу практичен.

На SOG Leatherman футрола?

Јас мислам дека се фејк.

Ако некој ги зима, нека пише тој што ги праќа опција да се отвори при прием во карго пратката, да се видат на лице место, ако ти се допаѓа земи ја ако не врати ја назад. Јас така би направил кога би купувал нешто по карго од човек кој не го знам. А не би.

Инаку е мачка во вреќа.

Јас не сум заинтересиран.

Само Vic и Wenger за мене.

На SOG Leatherman футрола?

Јас мислам дека се фејк.

Ако некој ги зима, нека пише тој што ги праќа опција да се отвори при прием во карго пратката, да се видат на лице место, ако ти се допаѓа земи ја ако не врати ја назад. Јас така би направил кога би купувал нешто по карго од човек кој не го знам. А не би.

Инаку е мачка во вреќа.

Јас не сум заинтересиран.

Само Vic и Wenger за мене.
Абе што зафркаваш, на валтер има футрола сог-от... Ама не е битно... И јас не сум ЗА, доволно ми се свис тулот и вингменот :).

Да бе лошо сум видел. Како и да е i'll pass.

Ако се тоа што пишува, тогаш се многу ефтини, ама ако не се тогаш е зезнато.
Убаво пиша смоле, отвори го пакетот на лице место и види дали ти се бендисвит.

Се подновив со SwissTool Spirit III со кожна футрола.

6oj4AVk.jpg

2Wz9Fz3.jpg

phSYUr8.jpg

Имам 2 парчиња за продавање, со кожната футрола, упатството за користење и оригиналната кутија (пакувањето). Нови, некористени. Цена 5500 денари/парче фиксно, без замени.

Имам за продавање и едно парче SwissTool Spirit Plus ист како на сликата подолу со додатоците кои се на сликата, упатството за користење и оригиналната кутија (пакувањето). Нов, некористен. Цена 7100 денари фиксно, без замени.

286_0.jpg

Последното парче кое го имам истотака за продавање е Victorinox Cyber Tool 34. Нов, некористен. Цена 4000 денари фиксно, без замени.

Сите мултитилови се нови, некористени и оригинал. Праќам по карго низ цела Македонија на мој трошок. Контакт по пп.

Предновогодишен попуст -15% на сите цени.

Дечки дали имате некакво искуство со мултитулот од Беар Грилс што го даваат во Лукоил со купончиња на 50 % попуст.Доста сум загреан за да го земам па ако некој има коментар нека пише слободно.;)
П.С.Смоле Сајбертулот со попуст би дошол околу 3400 ден или ?ПОЗЗ :)

6oj4AVk.jpg

2Wz9Fz3.jpg

phSYUr8.jpg

Има 2 парчиња за продавање, со кожната футрола, упатството за користење и оригиналната кутија (пакувањето). Нови, некористени. Цена 5500 денари/парче фиксно, без замени.

286_0.jpg

1000 денари попуст на сите модели до 15.02.2015

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom