MTEL Македонија {моб. оператор}

Член од
15 февруари 2025
Мислења
3
Поени од реакции
4
Citaman nanazad ne mozam bas da razberam, snemuva internet.?povici/sms pojdovni/dojdovni rabotat???
не знам за појдовни/дојдовни повици и смс, а ова со интернетот се случува да губи конекција неколку пати во денот и морам да го исклучувам рутерот од струја за да се врати интернет конекцијата.
Сим картицата ми е ставена во
wifi рутерот/модемот на викендицава за да можам да ги контролирам камерата,климата... Пробав со сим картица од а1, и цела ден си функционира без да губи конекција

Член од
29 август 2008
Мислења
5.932
Поени од реакции
4.427
не знам за појдовни/дојдовни повици и смс, а ова со интернетот се случува да губи конекција неколку пати во денот и морам да го исклучувам рутерот од струја за да се врати интернет конекцијата.
Сим картицата ми е ставена во
wifi рутерот/модемот на викендицава за да можам да ги контролирам камерата,климата... Пробав со сим картица од а1, и цела ден си функционира без да губи конекција
Na 3 telefoni nema problem so internetot,e ekstremno brz...

Член од
14 мај 2023
Мислења
94
Поени од реакции
97
Na 3 telefoni nema problem so internetot,e ekstremno brz...
Кај тебе навистина има големи брзини на интернетот. Овие брзини наликуваат на 5г. Дали телефонот ти вади толкави брзинимили е до местото или регионот. Кај мене со Самсунг Ао6 максимална брзина ми е 70/50 во раните утрински часови а преку ден варира до 15/10

Член од
29 август 2008
Мислења
5.932
Поени од реакции
4.427
а постојано си на mobile data, или го користиш само по потреба мобилниот интернет..
Ne e isklucen mob,data i wifi zaedno ama denes od 06.30h, sabajle do sega 19h, bese na Mob Data ...
Автоматски споено мислење:

Кај тебе навистина има големи брзини на интернетот. Овие брзини наликуваат на 5г. Дали телефонот ти вади толкави брзинимили е до местото или регионот. Кај мене со Самсунг Ао6 максимална брзина ми е 70/50 во раните утрински часови а преку ден варира до 15/10
Ne znam jas na mtel brzina pod 100 na download retko, ete pogore i od Skopje denes 13h, eve sega Prilep 19h,
a toj telefon e prilicno nov,no i drugive stari po 3god, leta internetot

Ne e isklucen mob,data i wifi zaedno ama denes od 06.30h, sabajle do sega 19h, bese na Mob Data ...

Ne znam jas na mtel brzina pod 100 na download retko, ete pogore i od Skopje denes 13h, eve sega Prilep 19h,
a toj telefon e prilicno nov,no i drugive stari po 3god, leta internetot
Ista brzina i na A1 na istata lokacija....
jas kolku sto gledam ovie 2 nedeli a1 nema speed limit kon Mtel(toa go imase na lyca kade brzinata bese mn, po mala 15/20)

Attachments

Последно уредено:
Член од
6 февруари 2007
Мислења
5.198
Поени од реакции
6.232
Na vucic kompani i za postpejd ( balkan roaming se naplajka / pojdovni povici )
Auuuu ......a na pripejd ima i vospostavuvajne povik +6,24mkd
ПОСАКАЛА ШУТА РОГОВИ,ОСТАНАЛА БЕЗ УШИ ете тоа ги чека Вучиќ компани само нека продолжат со оваа политика.

Член од
29 август 2008
Мислења
5.932
Поени од реакции
4.427
ПОСАКАЛА ШУТА РОГОВИ,ОСТАНАЛА БЕЗ УШИ ете тоа ги чека Вучиќ компани само нека продолжат со оваа политика.
Lyca broj koneco prefrlen na mTel so 0mkd, nikade ne zvoni ni kon 079 ni 073,samo na tehnicka mozes da zvonis....

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.107
Поени од реакции
1.388
Ke cekame, ama sme zateknati od situacijata i pokraj uste 9/10meseci na super20012m, ako ne biva ke portirame najmalce na a1 pripejd
И сите кога ќе се портираат на А1 нареден месец оп 700 денари припејд. Не за џабе стои известување дека е промотивна понуда т.е во секој момент може да ја прекинат

Член од
9 јануари 2021
Мислења
1.066
Поени од реакции
1.128
И сите кога ќе се портираат на А1 нареден месец оп 700 денари припејд. Не за џабе стои известување дека е промотивна понуда т.е во секој момент може да ја прекинат
Телефон што подржува 2 картички, ставаш една картичка од А1, една од друг оператор и решен проблемот. Ако покачат на А1 цена, ставаш пакет на другиот број ако имаш потреба и решен проблемот.
Во Телекабел на пример, за 600 денари имаш 151 GB интернет што е многу спрема мене и 200 минути кон сите мрежи (овие минути за нормална комуникација се доволно) или за 500 денари 10 GB и неограничени разговори.
МТЕЛ ќе го остават се надевам за 300 денари пакетот, ама да ги решат проблемите најдобро ќе биди.

Kajgana Shop

На врв Bottom