MTEL Македонија {моб. оператор}

Член од
9 јануари 2021
Мислења
1.066
Поени од реакции
1.128
Има уште такви (корисници)? :))))))))
Скроз ретко.
Сега ТЕЛЕКОМ Србија купе се што беше под United Group и ќе ги имаат сите канали спортски луѓето сега.
За мобилен оператор како што се МТЕЛ, подобар е секој друг оператор во државава од него, ама ај.

Член од
29 август 2008
Мислења
5.937
Поени од реакции
4.435
Скроз ретко.
Сега ТЕЛЕКОМ Србија купе се што беше под United Group и ќе ги имаат сите канали спортски луѓето сега.
За мобилен оператор како што се МТЕЛ, подобар е секој друг оператор во државава од него, ама ај.
Za msat i move mozi se ok 80% ,ama za mobilen(mvno)se polosi i od lycamobile....garantiram od 6 dena zaglaven broj za portirajne od lyca na mtel/brojot e dostapen samo od lyca i mtel, od drugite e nedostapen.... 073800010 si prefrlaat na tehnicka a sekoj den se javuvam....

A toa sto kupile i drugi operatori ne se raruvajte ,ke pokacat ceni Srbija go kupija globaltel/mvno i nakacija ceni ...
Автоматски споено мислење:

Mtel so cirkuz popust na post pejd od 10/15/20% , i 50% na nekolku telefoni na koi cenata im e napumpata x2 od vrednosta ....

Последно уредено:
Член од
14 мај 2023
Мислења
94
Поени од реакции
97
Za msat i move mozi se ok 80% ,ama za mobilen(mvno)se polosi i od lycamobile....garantiram od 6 dena zaglaven broj za portirajne od lyca na mtel/brojot e dostapen samo od lyca i mtel, od drugite e nedostapen.... 073800010 si prefrlaat na tehnicka a sekoj den se javuvam....

A toa sto kupile i drugi operatori ne se raruvajte ,ke pokacat ceni Srbija go kupija globaltel/mvno i nakacija ceni ...

Mtel so cirkuz popust na post pejd od 10/15/20% , i 50% na nekolku telefoni na koi cenata im e napumpata x2 od vrednosta ....
Колку што разбрав од нивната објава, вториот телефон realme c50 го даваат бесплатно и припејд пакет. Ако е така...???

Член од
29 август 2008
Мислења
5.937
Поени од реакции
4.435
Колку што разбрав од нивната објава, вториот телефон realme c50 го даваат бесплатно и припејд пакет. Ако е така...???
Ne znaat i tie, dodeka prijavuvam so problemive denes pak im vikam a da prasam od denes promocija ,aa vika da ve prefrlam vo prodazba ne znam jas.....

Lyca prefrlen na Mtel samo brzinata na internet dr, za sega nisto ....(eve momentalno)

Attachments

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.108
Поени од реакции
1.391
Ne znaat i tie, dodeka prijavuvam so problemive denes pak im vikam a da prasam od denes promocija ,aa vika da ve prefrlam vo prodazba ne znam jas.....

Lyca prefrlen na Mtel samo brzinata na internet dr, za sega nisto ....(eve momentalno)
Ако им вртиш пак жити се прашај дали ќе уведат и можност за Јсп плаќање во Скопје. Јас не можев да ги добијам пак

Член од
26 август 2021
Мислења
5
Поени од реакции
3
Сакам да прашам дали некој има проблем со интернетот. Од како ме префрлија од лајка во мтел имам проблем со интернетот. Често пати за да го средам треба да стисгам во airplane mode. ,дали некој го има истиот проблем.Сменив и сим картичка но џабе.

Член од
29 август 2008
Мислења
5.937
Поени од реакции
4.435
Сакам да прашам дали некој има проблем со интернетот. Од како ме префрлија од лајка во мтел имам проблем со интернетот. Често пати за да го средам треба да стисгам во airplane mode. ,дали некој го има истиот проблем.Сменив и сим картичка но џабе.
Gledam site poslednive 2/3 denovi go pisuvaat toa, kaj mene ne sum zaprimetil prekini(kakva sim smeni)? ?
eve momentalna brzina Prilep periferija

Attachments

Последно уредено:
Член од
29 август 2008
Мислења
5.937
Поени од реакции
4.435
Od lyca sim ,mi dadoa mtel.Ne bese do sim ot.imaat gusenje na mreza. Mtel ispadna dno.
7 dena e Mtel, pojdovni povici/internet/sms se ok, dojdovni povici nedostapen brojot e uste na lyca.....eve i sliki i dokaz,ne sakat da dadat mtel Sim, otkrile kade e problemot ama eve tocno 7 dena si terame.....
me ubeduvaat teraj si vaka na lyca ke go resime

Attachments

Член од
15 февруари 2025
Мислења
3
Поени од реакции
4

истиот проблем го имам веке 4 дена откако се префрли во мтел, кајмене картичката е во рутерот за да имам интернет на викендицава. Неколку пати во денот морам од струја да го исклучувам рутерот за да добие сигнал, пред тоа со лајка воопшто немав таков проблем

Член од
29 август 2008
Мислења
5.937
Поени од реакции
4.435
истиот проблем го имам веке 4 дена откако се префрли во мтел, кајмене картичката е во рутерот за да имам интернет на викендицава. Неколку пати во денот морам од струја да го исклучувам рутерот за да добие сигнал, пред тоа со лајка воопшто немав таков проблем
Citaman nanazad ne mozam bas da razberam, snemuva internet.?povici/sms pojdovni/dojdovni rabotat???

Kajgana Shop

На врв Bottom