I kaj mene na edniot broj od 60 denari ,,kredit,, zaostanat sto bese od lycamobile, apasive ,,Vucic company,, KRADAT sega ima 21 denar. Tehnicka poddrska ,,vraboteni od granapce nekoe,, sto ne znaat NISTO, ,,kje proverele,, kade ,,zavrsile parite,,. Eve proveruvaat t.e. ,,zhivi gi nema,,.
Ovie placat za AEK, da gi ,,stegneme,, so dokazi screenshoots, itd. da im udrime ,,zaednicka prijava,, mislam posilna ke bide.
I za ,,balkan roaming,, isto sum za prijava. Na lycamobile imavme i rabotese data, povici i se. Probano ,,mnogu pati,, dodeka bevme pod lycamobile.
Treba t.e. morame da gi imame ,,site servisi,, t.e. raboti koi sme gi imale pod lycamobile. Vucic e obvrzan na toa.
Ne deka do tolku ,,mi doslo do roaming,, //imam a1 sluzben za ,,taa namena,,// nego ,,inat me fakja,,.
Missed call poraki ,,recisi ne stigaat,, , servisot ne im raboti.
Internet ,,ne mozeme da proverime,,. Nema aplikacija, nema ussd kodovi, nema nisto.
Nekoj ,,mi veli,, nedostapen bese. Ahhh ,,kaj da znam,, nitu poraka nitu nisyo da stigne, mrezana ,,padni stani,, znae da bide na periodi.
Data Skopje, opstina Centar