MTEL Македонија {моб. оператор}

Член од
29 август 2008
Мислења
5.937
Поени од реакции
4.435
За среќа имам само 1.5 денари кредит така да и да сакаат нема што да ми земат.Ќе ја истерам и оваа 2025 со МТЕЛ додека не истечат 360 дена па здравје ќе видам што понатаму.
See ok, ama jas sakav da imam +200 ,da ima za parking i slicno,ne za nesto drugo....ama vucic saka da kradi pritoa ne dava call.log ,da vidis za sto ti naplajka

Член од
11 мај 2024
Мислења
84
Поени од реакции
217
Овие Мтел се бетер од лајка. Само последните неколку дена се случува 5-6 пати да ме бараат и да им сум недостапен, а кај мене кажува дека се е ок со мрежа. Исто така има мрежа се е ок, и ми стига СМС имате пропуштен повик, а ни звонел телефонот ни ништо.

Член од
29 август 2008
Мислења
5.937
Поени од реакции
4.435
Овие Мтел се бетер од лајка. Само последните неколку дена се случува 5-6 пати да ме бараат и да им сум недостапен, а кај мене кажува дека се е ок со мрежа. Исто така има мрежа се е ок, и ми стига СМС имате пропуштен повик, а ни звонел телефонот ни ништо.
Od 5 na 1 sim e taka, ama ne stiga sms za miss call, drugite 4 rabotat ok.

Член од
6 февруари 2007
Мислења
5.202
Поени од реакции
6.235
Не ја исклучувам можноста дуополот да му платил на МТЕЛ за да го купи Lycamobile и да го уништи инаку по ниедна економска логика оператор не фрла неколку милиони евра за да уништи друг оператор кога самиот има само 1500 корисници а притоа тие 60000 што на поклон ги добил не се труди да ги задржи.

Член од
28 ноември 2022
Мислења
497
Поени од реакции
958
I kaj mene na edniot broj od 60 denari ,,kredit,, zaostanat sto bese od lycamobile, apasive ,,Vucic company,, KRADAT sega ima 21 denar. Tehnicka poddrska ,,vraboteni od granapce nekoe,, sto ne znaat NISTO, ,,kje proverele,, kade ,,zavrsile parite,,. Eve proveruvaat t.e. ,,zhivi gi nema,,.
Ovie placat za AEK, da gi ,,stegneme,, so dokazi screenshoots, itd. da im udrime ,,zaednicka prijava,, mislam posilna ke bide.

I za ,,balkan roaming,, isto sum za prijava. Na lycamobile imavme i rabotese data, povici i se. Probano ,,mnogu pati,, dodeka bevme pod lycamobile.
Treba t.e. morame da gi imame ,,site servisi,, t.e. raboti koi sme gi imale pod lycamobile. Vucic e obvrzan na toa.
Ne deka do tolku ,,mi doslo do roaming,, //imam a1 sluzben za ,,taa namena,,// nego ,,inat me fakja,,.

Missed call poraki ,,recisi ne stigaat,, , servisot ne im raboti.

Internet ,,ne mozeme da proverime,,. Nema aplikacija, nema ussd kodovi, nema nisto.
Nekoj ,,mi veli,, nedostapen bese. Ahhh ,,kaj da znam,, nitu poraka nitu nisyo da stigne, mrezana ,,padni stani,, znae da bide na periodi.

Data Skopje, opstina Centar

Attachments

Последно уредено:
Член од
29 август 2008
Мислења
5.937
Поени од реакции
4.435
Не ја исклучувам можноста дуополот да му платил на МТЕЛ за да го купи Lycamobile и да го уништи инаку по ниедна економска логика оператор не фрла неколку милиони евра за да уништи друг оператор кога самиот има само 1500 корисници а притоа тие 60000 што на поклон ги добил не се труди да ги задржи.
So slicno mislejne sum i jas....
Автоматски споено мислење:

I kaj mene na edniot broj od 60 denari ,,kredit,, zaostanat sto bese od lycamobile, apasive ,,Vucic company,, KRADAT sega ima 21 denar. Tehnicka poddrska ,,vraboteni od granapce nekoe,, sto ne znaat NISTO, ,,kje proverele,, kade ,,zavrsile parite,,. Eve proveruvaat t.e. ,,zhivi gi nema,,.
Ovie placat za AEK, da gi ,,stegneme,, so dokazi screenshoots, itd. da im udrime ,,zaednicka prijava,, mislam posilna ke bide.

I za ,,balkan roaming,, isto sum za prijava. Na lycamobile imavme i rabotese data, povici i se. Probano ,,mnogu pati,, dodeka bevme pod lycamobile.
Treba t.e. morame da gi imame ,,site servisi,, t.e. raboti koi sme gi imale pod lycamobile. Vucic e obvrzan na toa.
Ne deka do tolku ,,mi doslo do roaming,, //imam a1 sluzben za ,,taa namena,,// nego ,,inat me fakja,,.

Missed call poraki ,,recisi ne stigaat,, , servisot ne im raboti.

Internet ,,ne mozeme da proverime,,. Nema aplikacija, nema ussd kodovi, nema nisto.
Nekoj ,,mi veli,, nedostapen bese. Ahhh ,,kaj da znam,, nitu poraka nitu nisyo da stigne, mrezana ,,padni stani,, znae da bide na periodi.

Data Skopje, opstina Centar
Se sto e spodeleno e tocno i osvem brzinata na 4g, nisto dr, ne funkcionira ...

Член од
29 август 2008
Мислења
5.937
Поени од реакции
4.435
Епа кај мене на 1 од 1. :)
Чаре?
Care ke gi masirame site sekoj den, pa mozi ke mrdnat so prst da resat nesto ....
samo brzinata na internet do ist server lokacija i telefon e ista so A1, toa e se

Attachments

corban83

Corban
Член од
22 јули 2024
Мислења
63
Поени од реакции
42
Ко ќе ми заврши пакетот од 6 месеци во август, одма се префрлам на А1 или Телекабел. Немам никаква прегледност ниту колку кредит имам ни интернет ни пакетот до кога ми трае и можат да си прават што сакаат. Дуополот си го избришаа Лајка ама немаме друга опција засега.

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.108
Поени од реакции
1.391
Некој имаше пишано дека апликацијата се спрема... мислам дека брзаат да мигрираат од Лајка иако тоа не е изговор се друго да не работи. Како и да е годинава ако не ги средат проблемите и не измислат подобри понуди тешко ќе оди

Член од
29 август 2008
Мислења
5.937
Поени од реакции
4.435
Некој имаше пишано дека апликацијата се спрема... мислам дека брзаат да мигрираат од Лајка иако тоа не е изговор се друго да не работи. Како и да е годинава ако не ги средат проблемите и не измислат подобри понуди тешко ќе оди
Preteshko e veke ....ako ne mrdnat uste poloso ke bide....
Автоматски споено мислење:

Ко ќе ми заврши пакетот од 6 месеци во август, одма се префрлам на А1 или Телекабел. Немам никаква прегледност ниту колку кредит имам ни интернет ни пакетот до кога ми трае и можат да си прават што сакаат. Дуополот си го избришаа Лајка ама немаме друга опција засега.
Site toa ke go cekame/ama se plasam deka monopolot; DE/AT ke dogovorat i do esen ke pokaci po 100ka se....

Член од
6 август 2014
Мислења
52
Поени од реакции
63
Мене ми украдоа 170 денари. Ме направија будала дека сум ги потрошил. Кога им велам каде сум ги потрошил?дајте ми извештај, ми кажаа дека ќе ме контактираат, но една недела чекам не межи се јавија
Приговори! Од сите! И кај нив и во АЕК! НЕ МО ЖЕ ТА КА! Сѐ додека ги оставаме, ќе нѐ стрижат и самите од себе ќе правиме овци!

Член од
29 август 2008
Мислења
5.937
Поени од реакции
4.435
Приговори! Од сите! И кај нив и во АЕК! НЕ МО ЖЕ ТА КА! Сѐ додека ги оставаме, ќе нѐ стрижат и самите од себе ќе правиме овци!
E taka da ama 10 pati se javuvam mTel mi vikaat vie prv ste sto prijavuvate xx problem ....

Kajgana Shop

На врв Bottom