MSN Messenger и се околу него

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Има плугин за Foobar за да покажува што слушам во моментот? Последната БЕТА од 9ката ја имам иначе.

Вака да ве прашам снимив овој месинџерот 2009 бета шо е и сега незнам зошто кога пуштам јас некоја од емоциите не ми излегува емоцијата кај мене туку само скратеницата за емоцијата а наместено ми е да ми показува емоции. Потоа зосто кога некој ми пишува и прекинува по некое време да ми пишува и пак ми пишува по 5 мин и тоа новото ми се отвара во нов прозорец:???

Вака да ве прашам снимив овој месинџерот 2009 бета шо е и сега незнам зошто кога пуштам јас некоја од емоциите не ми излегува емоцијата кај мене туку само скратеницата за емоцијата а наместено ми е да ми показува емоции. Потоа зосто кога некој ми пишува и прекинува по некое време да ми пишува и пак ми пишува по 5 мин и тоа новото ми се отвара во нов прозорец:???
Тоа со емотките е баг кој постепено го средуваат... ама тоа второто поим немам зошто ти е така :S

Тоа со емотките е баг кој постепено го средуваат... ама тоа второто поим немам зошто ти е така :S

Абе да му ебам багованите верзи :) ќе земам ќе го репрограмирам сам ама ај да не прам глупости :pos2:

i jas probav da ja instaliram 9 beta ama ne mi ja otvara sto e problem???

Абе што имате фрлено толку мерак на тоа 9ката незнам :S Бета верзија е и уште не е како што треба средена.

Зашто не ти ја отвара незнам, земи пробај симни си Revo Uninstaler и пробај со него да ја избришеш и одново да ја инсталираш (Јас не би ти препорачал 9ката, боље остани си на 8.1 или 8.5). Ако и тогаш несака да се пушти ондак можеби е нешто до самата инсталација, да пробаш со друга инсталација... Али пак ќе повторам не ти ја препорачувам таа верзија и биди среќен ако воопшто можеш да ја избришеш (Многу се жалат дека неможат да ја избришат, а со самото тоа неможат да инсталираат ново MSN). Како сакаш ти си знаеш :smir:

Не ја инсталирајте 9.0, јас се заебав со неа, и сега повторно си ја користам 8.5.

1. Не ги покажува анимациите.
2. Многу сецка.
3. Нема трето.

jas imav msn 9 moze eden mesec i eden den mi pokaza deka ima izlezeno ponova verzija da ja simnam i ne mozev ok da stitnam i morav da ja simnam,ama sign in NIKAKO!!! hahahaha i sega sakam pak da ja instaliram ama ne saka

a kade mozam da simnam skinovi za messengerot?
Simnav od msn plusot so e ama samo po 1h mi se i posloe toa avtomatski mi go isklucuvaat messengerot (probav da gi izbrisam i od toa mi se isklucuva) imam msn 8.5 i specijano za nego simnav skinovi.DR STRANA???

a kade mozam da simnam skinovi za messengerot?
Simnav od msn plusot so e ama samo po 1h mi se i posloe toa avtomatski mi go isklucuvaat messengerot (probav da gi izbrisam i od toa mi se isklucuva) imam msn 8.5 i specijano za nego simnav skinovi.DR STRANA???
на гоогле пиши msn skins,др шо знам.. :D

на гоогле пиши msn skins,др шо знам.. :D
Ако не знаете како да помогнете, подобро да не пишувате. Ако симнува скинови од неофицијални варез страни, може да закачи вирус, што е многу јасно. Понекогаш е попаметно да се молчи отколку да се стропа нешто.

Скинови за мсн-от ќе најдеш на официјалната страница за МСН+, во download одделот. Категоризирани се скиновите, така да не би имало проблем да се снајдеш.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom