MSN Messenger и се околу него

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Дај бе, да не е нешто до програмот.. каков freeze, ако беше тоа немаше да можам да влезам преку овој најстариот, или преку meebo и да си проверам поштата. Чаре?

Го инсталирав новиот MSN beta. Ич не ми е убав, и сакав да го вратам стариот. Побарав на гугл и идеш било кое, ми тражи 300глупости да инсталирам. :toe:
Help?

Некој програм или адд он незнам што... за на MSN да ми пкажува што слушам од iTunes има?

До што може да е проблемот, несака да ме внесе онлајн, цело време си стои signing in..
Можда е паднат некој сервер, почекај некое време. И контактирај го провајдерот за секој случај...

Го инсталирав новиот MSN beta. Ич не ми е убав, и сакав да го вратам стариот. Побарав на гугл и идеш било кое, ми тражи 300глупости да инсталирам. :toe:
Help?

Избриши ја бета верзијата со оваа програма.Следно, инсталирај ја оваа верзија на мсн

Некој програм или адд он незнам што... за на MSN да ми пкажува што слушам од iTunes има?

Пробај со ова

Некоја икона за Windows live messenger beta?За да изглеа поубаo :) со .ico ми треба

Како да напрам ко ке иам многу прозорци отворени за дијалог да ми се префлет во еден прозор?

Како да напрам ко ке иам многу прозорци отворени за дијалог да ми се префлет во еден прозор?

За тоа ти треба Live Plus, ама ако го имаш најновиот мсн, ништо :)

Некоја икона за Windows live messenger beta?За да изглеа поубаo :) со .ico ми треба

Отвори PAINT, нацртај си икона, или направи PASTE од некоја слика, и после иди во SAVE AS и сликата зачуваја ја со .ico на крај. И ете ти :)

Имам Live, ама стегнав нешо и ми се исклучи....како да го вклучам пак?

Најди ја иконата од месинџерот и стартовај го :)

не то,знам за то. Прашвам како да ги напрам прозорците како еден да ми се прает ко ке иам појке отворени....?

не то,знам за то. Прашвам како да ги напрам прозорците како еден да ми се прает ко ке иам појке отворени....?

Десен клик долу на таск барот и оди Properties И селектирај го Group simular taskbat buttons

Nejke da mi se ukluci. Encoured a problem and needs to close down samo sto odam na sign in. Aj pomos

Nejke da mi se ukluci. Encoured a problem and needs to close down samo sto odam na sign in. Aj pomos

ај принт скрин ако може... мислам оти требаш само да го рестартираш пц то, не прочитал некои фајлови... али дај принт скрин ќе видиме шо може :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom