MSN Messenger и се околу него

Статус
Затворена за нови мислења.

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
Може ли да ми каже некој како да го управам MSN.Еве шо ми е проб. сакам да флезам на мсн и тии човеците ке е завртат трипти и излева Troubleshoot .И ке одам repair или retry сите ке се штиклират и пак не се уклучува :S ?Го инсталирав 100пати постари верзии пробував дури и Windows messenger и со други e-mail адреси и пак ништо?
:pos: :pos: :pos: удри им по еден шамар на човеците...еј ме изнасмеа
Најверојатно ти е до конекцијата друго незнам што би можело да биде,кој ерор ти го дава?!

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
најверојатно конекцијата мене со диал уп не ми влегуваше сега е 5ка

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Може ли да ми каже некој како да го управам MSN.Еве шо ми е проб. сакам да флезам на мсн и тии човеците ке е завртат трипти и излева Troubleshoot .И ке одам repair или retry сите ке се штиклират и пак не се уклучува :S ?Го инсталирав 100пати постари верзии пробував дури и Windows messenger и со други e-mail адреси и пак ништо?
Каква интернет конекција имаш?

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Луѓе еве ме мене со уште едно глупо прашање,ама што да правам кога не знам.:wink:

Како да направам,автоматски кога се вклучува мснот да направам да ми се појавува статус away?
На пример кога ќе ми падне интернетот,после кога ќе се вклучи мснот да бидам Авеј.

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.406
Поени од реакции
5.971
Кога влегуваш пред да стиснеш Sign in смени го статусот кај Sign in as: на away и секогаш кога ќе влегуваш на MSN ќе бидеш away.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Имам МСН 8.5 БЕТА и ми излегоа проблеми :(
Вака сега. Молам за тишина :)
Не знам кој ѓавол ме натера, инсталирав SweetIm глупине додатоци, видов дека се срање, и им направив uninstall.
Сега ми се случи ова :

Ми прави проблеми и на MSN + додатокот. Повремено ми го брише па морам да го инсталирам поново.
I'm begging for help :)

Едит: Walker Girl, пиши за тој 9.0 нешто задоволна или не, пренеси критики :)

Ајде луѓе, помогнете, незнам како да го избришам веќе ова.
Му стиснав uninstall од Add or remove programs и се избриша, ама кога ќе стиснам сајн ин, MSN+ ми го брише,јас можам да ги користам боите и скриптите, ама не ги гледам во имињата. И морам секое уклучување на компјутеров MSN+ да инсталирам:tapp::tapp::tapp:.
Најтрагичното е што уште си седи тулбарот од тие ИМ глупостите.

ХЕЕЕЕЕЛЛЛЛППП !:nesum:

Eдит : Кој ќе ми го поправи проблемов, цело лето ќе иде бесплатно на базен:vozbud:

P

Princ

Гостин
Му стиснав uninstall од Add or remove programs и се избриша, ама кога ќе стиснам сајн ин, MSN+ ми го брише,јас можам да ги користам боите и скриптите, ама не ги гледам во имињата. И морам секое уклучување на компјутеров MSN+ да инсталирам:tapp::tapp::tapp:.

Така ти треба кога инсталираш своеволно вируси :toe:
За мене вирус е се што не ти се трга од компјутер кога му велиш анистал.

Инаку, овде, во првиот пост имаш детално упатство како да анисталираш SweetIm за без проблем да ти работат потоа WLM/MSG+.
Се надевам ќе ти помогне. Ако не некој друг нека ти е напомош. Или господ :D

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.931
Поени од реакции
50.715
Ејјј абе ај нека каже некој како да ставм онкака песна да си тече во топикот да не расчепкувам да заебам нешто....фала:smir:-цвејче

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Напишано од JeEnU GiRl
Имам МСН 8.5 БЕТА и ми излегоа проблеми :(
Вака сега. Молам за тишина :)
Не знам кој ѓавол ме натера, инсталирав SweetIm глупине додатоци, видов дека се срање, и им направив uninstall.
Сега ми се случи ова :

Ми прави проблеми и на MSN + додатокот. Повремено ми го брише па морам да го инсталирам поново.
I'm begging for help :)

Едит: Walker Girl, пиши за тој 9.0 нешто задоволна или не, пренеси критики :)

Eдит : Кој ќе ми го поправи проблемов, цело лето ќе иде бесплатно на базен:vozbud:
uste nesto za kompleten unustal stisni ctrl+alt+del pa od procesi pobaraj go sweetim.exe i skini go (kill proces) pa potoa uninstall add/remove a za kraj ako imas Ad-Aware skeniraj full sistem. pa uninstall na MSN i odnovo Install.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.931
Поени од реакции
50.715
aj objasni poasolno pls....
Абе сеа како да то објаснам песната што ја слушаш моментално на топик да ти ја пишува нешто има со плеј листа некојa ама не ми се р'чка

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
he he od media player ja dava pesnata ama ako stavis "what i'm listening..." t.e show what I'm listening to.....

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Да но треба прво да го наместиш медиа плеерот. Да одиш во Tools > Plugins> options i posle ke go pobaras windows live messenger i ke go stikliras.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom