MSN Messenger и се околу него

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Неможе да се пушти на МСН.

помош ?
Ова се појавува кај бета верзијата, значи имаш проблем со твојата листа на контакти и затоа неможеш да се логираш. Направи вака,
оди во [FONT=&quot]C:\Documents and Settings\[/FONT][FONT=&quot]твоето име[/FONT][FONT=&quot]\Contacts\[/FONT][FONT=&quot]Messenger_e-mail_address [/FONT]и избриши ги сите фајлови во овој фолдер. Следно најди го овој фолдер, [FONT=&quot]C:\Documents and Settings\[/FONT][FONT=&quot]твоето име[/FONT][FONT=&quot]\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts
[/FONT]
исто и овде избриши ги сите фајлови ( и оние hidden files што се ) и пробај да се логираш :)

Напомена: Прво мораш да ја уклучиш онаа опција Show hidden files and folders за да ги најдеш сите овие фолдери
[FONT=&quot]
[/FONT]

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Зошто по ѓаволите не ме пушта на МСН ни на хотмеил да си го проверам мејлот?Ми вика грешен пасвордот, а јас го немам сменето...Вчера вечерта беше се во ред, а денес не ме пушта да влезам.И други ми се имат жалено дека не ги пушта да се уклучат заради грешен пасворд.Чаре?

Член од
6 мај 2006
Мислења
611
Поени од реакции
50
Зошто по ѓаволите не ме пушта на МСН ни на хотмеил да си го проверам мејлот?Ми вика грешен пасвордот, а јас го немам сменето...Вчера вечерта беше се во ред, а денес не ме пушта да влезам.И други ми се имат жалено дека не ги пушта да се уклучат заради грешен пасворд.Чаре?
прати си resset pass на мејл де.. или ако си го знаеш одговорот на secret question смени си го на лице место :)

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
прати си resset pass на мејл де.. или ако си го знаеш одговорот на secret question смени си го на лице место :)
Secret question го знам одговорот, само ми е пишан на некој друг начин и не можам да се сетам како:pos:
А прашањето ми беше за омилена насавничка...alternate e-mail кој знае што сум пишал.Изгледа нема спас...

Член од
6 мај 2006
Мислења
611
Поени од реакции
50
Secret question го знам одговорот, само ми е пишан на некој друг начин и не можам да се сетам како:pos:
А прашањето ми беше за омилена насавничка...alternate e-mail кој знае што сум пишал.Изгледа нема спас...
неможеш да си влезеш на мсн ни на мејл а не си го променил сам пасот? хмм сигурен си дека некој не ти провалил во акаунтот или дека не куцаш на кирилица кога го внесуваш пасот па затоа ти вика дека е погрешен??

SkyDriver

Would like my bananna ?
Член од
31 јули 2008
Мислења
2.140
Поени од реакции
221
неможеш да си влезеш на мсн ни на мејл а не си го променил сам пасот? хмм сигурен си дека некој не ти провалил во акаунтот или дека не куцаш на кирилица кога го внесуваш пасот па затоа ти вика дека е погрешен??
Заборави да кажеш уште 2 опции :)

1. Вклучено Caps lock.
2. Или некој ако му го има замрзнато акаунтот.

П.С. Провери дали можеш да се конектираш на Meebo или Ebaddy.

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Заборави да кажеш уште 2 опции :)

1. Вклучено Caps lock.
2. Или некој ако му го има замрзнато акаунтот.

П.С. Провери дали можеш да се конектираш на Meebo или Ebaddy.
Ни на едното можам, ни на другото.Има уште нешто што може да се направи?Некако да се одмрзне акаунтот мој?Си направив нов акаунт веќе, ама очаен сум по стариот:)

SkyDriver

Would like my bananna ?
Член од
31 јули 2008
Мислења
2.140
Поени од реакции
221
Ни на едното можам, ни на другото.Има уште нешто што може да се направи?Некако да се одмрзне акаунтот мој?Си направив нов акаунт веќе, ама очаен сум по стариот:)
За одмрзнување ќе си чекаш да му текне на тој што ти го замрзнал да се смилува и да ти го одмрзне (доколку ти е замрзнат, може и да не е замрзнат). Друго чаре... хмм... чим не си го знаеш ни Secret Answer ни помошниот mail ондак ако толку ти е битно стариот MSN акаунт да се обратиш на Hotmail Forum. Можеби они би можеле да направат нешто повеќе или да ти дадат некој совет. :toe:
Едит: Доколку и други се имаат пожалено на истиот проблем ондак можно е и да е паднат некој од серверите, али за тоа ептен се мали шансите.

Член од
6 мај 2006
Мислења
611
Поени од реакции
50
имаше едно програмче што ми помина низ PC за смрзнување мсн.. ама незнаев дека со него неможеш ни на мејл да си влезеш.... веројатно едино што ти останува за да си ја повратиш контакт листата е да се сетиш кој ти е alternate e-mail или пак да пратиш мејл објаснувајки го проблемот и твои лични податоци па за ден два да добиеш пристап до мејлот.

да прашам за мојов 'проблем'
се обидувам денес првпат да инсталирам Handwriting, користам windows live messenger 8.5 кога кликам на сликичката со пенкалцето ми се појавува ова

ова го пишува во help

To send handwritten messages you must have the following software installed:
=>Windows XP, Windows Vista, or Windows 2000 (with Service Pack 3 or later). If you're not sure your operating system is up-to-date, visit the Microsoft Update website.
=>Microsoft Windows Journal Viewer 1.5.
=>Microsoft Windows Journal Viewer Security Update.

и бидејки немам genuine windows a за да го симнам Microsoft Windows Journal Viewer 1.5. ми прави Genuine Windows Validation.. се прашував како сите вие останатите ја користите таа алатка?:pipi:

SkyDriver

Would like my bananna ?
Член од
31 јули 2008
Мислења
2.140
Поени од реакции
221
да прашам за мојов 'проблем'
се обидувам денес првпат да инсталирам Handwriting, користам windows live messenger 8.5 кога кликам на сликичката со пенкалцето ми се појавува ова

ова го пишува во help

To send handwritten messages you must have the following software installed:
=>Windows XP, Windows Vista, or Windows 2000 (with Service Pack 3 or later). If you're not sure your operating system is up-to-date, visit the Microsoft Update website.
=>Microsoft Windows Journal Viewer 1.5.
=>Microsoft Windows Journal Viewer Security Update.

и бидејки немам genuine windows a за да го симнам Microsoft Windows Journal Viewer 1.5. ми прави Genuine Windows Validation.. се прашував како сите вие останатите ја користите таа алатка?:pipi:
Не ставам многу глупости по MSN-во, користам најобична 8.1 верзија без никакви додатоци, такада некој трик да ти кажам незнам, али како што гледам за ова да можеш да го користиш ти треба Service Pack 3. Незнам сега дали има некој трик или нешто слично за да би можела да ја имаш опцијата Handwriting без да ти се појави досадното Genuine. :/

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Ми се изгуби мојата слика и не можам да сменам ми дава некој ерор. Преинсталирав и пак исто.

Attachments

Clen 7

Од Форумот
Член од
5 јуни 2007
Мислења
2.843
Поени од реакции
360
Го бива ли новиот Windows live 9.0? Бета верзија.
Сеа го инсталирам па да не се поебам:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom