MSN Messenger и се околу него

Статус
Затворена за нови мислења.

SV-Strange

Sorcerer Supreme
Член од
27 август 2007
Мислења
3.604
Поени од реакции
367
Синоќа другар ми седејки на мојот компјутер ми внел вирус преку емесен, некој од неговите контакти му пратил линк:

http://www.tecladors-erben.de/phpBB3/includes/.jpg/

и овој кликнал на него, кликнал на ок и сега откај мене се праќа на многу контакти, чаре како да го снема ова? :S

SkyDriver

Would like my bananna ?
Член од
31 јули 2008
Мислења
2.140
Поени од реакции
221
Синоќа другар ми седејки на мојот компјутер ми внел вирус преку емесен, некој од неговите контакти му пратил линк:

и овој кликнал на него, кликнал на ок и сега откај мене се праќа на многу контакти, чаре како да го снема ова? :S
Вака сега, тоа ти е вирус во MSN-то. Доколку го избришеш целосно MSN-то и неговите регистри ќе се среди (барем до сега така било).
Симни си го Revo Uninstaller и инсталирај го, потоа преку Revo Uninstaler избриши го MSN-то. Одкако ќе го избришеш целосно MSN-то инсталирај си MSN 8.1 или MSN 8.5 верзија и вoзи. Би требало да се среди све одкако ќе го направиш тоа што ти кажав. :)

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804

Отвори таск менаџер, пробај да ги најдеш сомнителните процеси, и исклчучи ги. Следно, оди во старт > run >пиши msconfig, и во делот startup исклучи ги за да при следното подигање на виндоусот овие процеси не се активираат.

Illusionist

Осквернатор
Член од
15 јануари 2008
Мислења
49
Поени од реакции
0
Шо му е бре на мснво? од еден акаунт ме уклучува од друг не. Пробувам да се уклучам од ebyddy ili od meebo ни од таму нејке. нешо акаунтот е или шо е? ај помош

SkyDriver

Would like my bananna ?
Член од
31 јули 2008
Мислења
2.140
Поени од реакции
221
Шо му е бре на мснво? од еден акаунт ме уклучува од друг не. Пробувам да се уклучам од ebyddy ili od meebo ни од таму нејке. нешо акаунтот е или шо е? ај помош
Пробај да се логираш на www.hotmail.com ... ако и тука несака... или некој ти бо замрзнал акаунтот или ти го хакнале. Пробај да одиш Forgot Password и да пробаш да се логираш со Secret Answer. И кажи кој ерор ти го јавува при логирање ?

Illusionist

Осквернатор
Член од
15 јануари 2008
Мислења
49
Поени од реакции
0
на hotmail ме логира без проблем се е у ред таму. али другово слабо. еве сабајле ме уклучи на 5 минути и после коа сакав пак, пак исти курац.:toe:

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
[URL=http://imageshack.us] [/URL]

Шо е работава незнам...Неможе да го инсталира, вика Failed. Некој имал ваков, или сличен проблем ?

SkyDriver

Would like my bananna ?
Член од
31 јули 2008
Мислења
2.140
Поени од реакции
221
А да пробаш со оваа верзија да видиш дали истото ќе ти го каже.
Провери дали убаво ја имаш избришано претходната верзија на MSN која си ја имал... а доколку си ја имал MSN 9 Beta... ондак малце си ја умацал работата :/

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
Провери дали убаво ја имаш избришано претходната верзија на MSN која си ја имал... а доколку си ја имал MSN 9 Beta... ондак малце си ја умацал работата :/
Компјутеров е тазе форматиран, нема никаква друга верзија

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809

Дoбро е, еве го инсталирав сега ... Фала

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Го инсталирав и јас овој ама ми вика Trobleshoot, и кликам на него и ми вика Test results ( и сите ми ги штиклира само последното Wireless не е штиклирано) и што да праам. Ај ве молам за детално објаснување. Фала.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom