- Член од
- 7 јануари 2008
- Мислења
- 5.366
- Поени од реакции
- 804
Реинстал му направи ?Се нервирам со проклетово.. пишуам пораки, не стигаат... не е до нетот, реконект напраив... чаре?
Реинстал му направи ?Се нервирам со проклетово.. пишуам пораки, не стигаат... не е до нетот, реконект напраив... чаре?
СредивРеинстал му направи ?
Вака сега, тоа ти е вирус во MSN-то. Доколку го избришеш целосно MSN-то и неговите регистри ќе се среди (барем до сега така било).Синоќа другар ми седејки на мојот компјутер ми внел вирус преку емесен, некој од неговите контакти му пратил линк:
http://www.tecladors-erben.de/phpBB3/includes/.jpg/
и овој кликнал на него, кликнал на ок и сега откај мене се праќа на многу контакти, чаре како да го снема ова? :S
Отвори таск менаџер, пробај да ги најдеш сомнителните процеси, и исклчучи ги. Следно, оди во старт > run >пиши msconfig, и во делот startup исклучи ги за да при следното подигање на виндоусот овие процеси не се активираат.Синоќа другар ми седејки на мојот компјутер ми внел вирус преку емесен, некој од неговите контакти му пратил линк:
http://www.tecladors-erben.de/phpBB3/includes/.jpg/
и овој кликнал на него, кликнал на ок и сега откај мене се праќа на многу контакти, чаре како да го снема ова? :S
Пробај да се логираш на www.hotmail.com ... ако и тука несака... или некој ти бо замрзнал акаунтот или ти го хакнале. Пробај да одиш Forgot Password и да пробаш да се логираш со Secret Answer. И кажи кој ерор ти го јавува при логирање ?Шо му е бре на мснво? од еден акаунт ме уклучува од друг не. Пробувам да се уклучам од ebyddy ili od meebo ни од таму нејке. нешо акаунтот е или шо е? ај помош
Компјутеров е тазе форматиран, нема никаква друга верзијаА да пробаш со оваа верзија да видиш дали истото ќе ти го каже.
Провери дали убаво ја имаш избришано претходната верзија на MSN која си ја имал... а доколку си ја имал MSN 9 Beta... ондак малце си ја умацал работата :/
Simni go od tukaКомпјутеров е тазе форматиран, нема никаква друга верзија
А да пробаш со оваа верзија да видиш дали истото ќе ти го каже.
Провери дали убаво ја имаш избришано претходната верзија на MSN која си ја имал... а доколку си ја имал MSN 9 Beta... ондак малце си ја умацал работата :/
Го инсталирав и јас овој ама ми вика Trobleshoot, и кликам на него и ми вика Test results ( и сите ми ги штиклира само последното Wireless не е штиклирано) и што да праам. Ај ве молам за детално објаснување. Фала.А да пробаш со оваа верзија да видиш дали истото ќе ти го каже.