MSN Messenger и се околу него

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Кликнав ми даде 7-8 опции за помош преку интернет. Немам појма на кое да идам.

Абе и јас имам многу проблеми некои решив некои не ама најголем проблем ми е тоа кога идам на www.hotmail.com и ми пишува:the page is unavailable,не можам никако да ги прочитам пораките а имам 16,не можам да ги отворам никако.

Абе и јас имам многу проблеми некои решив некои не ама најголем проблем ми е тоа кога идам на www.hotmail.com и ми пишува:the page is unavailable,не можам никако да ги прочитам пораките а имам 16,не можам да ги отворам никако.

Пробај со друг пребарувач :toe:

Симни си MSN+, инсталирај го и кога ќе го промениш статусот во AWAY ќе ти се отвори прозорец кајшто ќе можеш да ја напишеш пораката :helou:

Fala Ace_element sega ke probam...

P.S. A za problemot od temata Softverski problemi ke probam sega da napravam samo Repair na Windowsot da vidam sto ek bide....a mozno e da e od virus???????????/

P.P.S. Izivnete za latinicata sega vidov!!!

Fala Ace_element sega ke probam...

P.S. A za problemot od temata Softverski problemi ke probam sega da napravam samo Repair na Windowsot da vidam sto ek bide....a mozno e da e od virus???????????/

P.P.S. Izivnete za latinicata sega vidov!!!

Можно е и тоа, ако си форматирал само една партиција па остнало нешто... Да не одиме со офтопик, ако треба нешто пиши таму :)

Уште не знам што да праам. Дај помагај !!!

Со рево унинсталер, избриши го целосно ( значи и делови од регистрите ама баш се). Види страна-две поназад, постирав еден линк за мсн 8.1. Симни го тој, инсталирај и пробај

Па тој го инсталирав од твојот линк.

Ок е го средив некако. Ќе го биде.:vozbud::vozbud::vozbud:

Ок е го средив некако. Ќе го биде.:vozbud::vozbud::vozbud:

Неможе да се пушти на МСН.

283976msn.JPG

помош ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom