MSN Messenger и се околу него

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Неможе да се пушти на МСН.

283976msn.JPG

помош ?

Ова се појавува кај бета верзијата, значи имаш проблем со твојата листа на контакти и затоа неможеш да се логираш. Направи вака,
оди во [FONT=&quot]C:\Documents and Settings\[/FONT][FONT=&quot]твоето име[/FONT][FONT=&quot]\Contacts\[/FONT][FONT=&quot]Messenger_e-mail_address [/FONT]и избриши ги сите фајлови во овој фолдер. Следно најди го овој фолдер, [FONT=&quot]C:\Documents and Settings\[/FONT][FONT=&quot]твоето име[/FONT][FONT=&quot]\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts
[/FONT]
исто и овде избриши ги сите фајлови ( и оние hidden files што се ) и пробај да се логираш :)

Напомена: Прво мораш да ја уклучиш онаа опција Show hidden files and folders за да ги најдеш сите овие фолдери
[FONT=&quot]
[/FONT]

Фала многу, наместено...

Зошто по ѓаволите не ме пушта на МСН ни на хотмеил да си го проверам мејлот?Ми вика грешен пасвордот, а јас го немам сменето...Вчера вечерта беше се во ред, а денес не ме пушта да влезам.И други ми се имат жалено дека не ги пушта да се уклучат заради грешен пасворд.Чаре?

Зошто по ѓаволите не ме пушта на МСН ни на хотмеил да си го проверам мејлот?Ми вика грешен пасвордот, а јас го немам сменето...Вчера вечерта беше се во ред, а денес не ме пушта да влезам.И други ми се имат жалено дека не ги пушта да се уклучат заради грешен пасворд.Чаре?

прати си resset pass на мејл де.. или ако си го знаеш одговорот на secret question смени си го на лице место :)

прати си resset pass на мејл де.. или ако си го знаеш одговорот на secret question смени си го на лице место :)

Secret question го знам одговорот, само ми е пишан на некој друг начин и не можам да се сетам како:pos:
А прашањето ми беше за омилена насавничка...alternate e-mail кој знае што сум пишал.Изгледа нема спас...

Secret question го знам одговорот, само ми е пишан на некој друг начин и не можам да се сетам како:pos:
А прашањето ми беше за омилена насавничка...alternate e-mail кој знае што сум пишал.Изгледа нема спас...

неможеш да си влезеш на мсн ни на мејл а не си го променил сам пасот? хмм сигурен си дека некој не ти провалил во акаунтот или дека не куцаш на кирилица кога го внесуваш пасот па затоа ти вика дека е погрешен??

неможеш да си влезеш на мсн ни на мејл а не си го променил сам пасот? хмм сигурен си дека некој не ти провалил во акаунтот или дека не куцаш на кирилица кога го внесуваш пасот па затоа ти вика дека е погрешен??

Заборави да кажеш уште 2 опции :)

1. Вклучено Caps lock.
2. Или некој ако му го има замрзнато акаунтот.

П.С. Провери дали можеш да се конектираш на Meebo или Ebaddy.

Заборави да кажеш уште 2 опции :)

1. Вклучено Caps lock.
2. Или некој ако му го има замрзнато акаунтот.

П.С. Провери дали можеш да се конектираш на Meebo или Ebaddy.

Ни на едното можам, ни на другото.Има уште нешто што може да се направи?Некако да се одмрзне акаунтот мој?Си направив нов акаунт веќе, ама очаен сум по стариот:)

Ни на едното можам, ни на другото.Има уште нешто што може да се направи?Некако да се одмрзне акаунтот мој?Си направив нов акаунт веќе, ама очаен сум по стариот:)

За одмрзнување ќе си чекаш да му текне на тој што ти го замрзнал да се смилува и да ти го одмрзне (доколку ти е замрзнат, може и да не е замрзнат). Друго чаре... хмм... чим не си го знаеш ни Secret Answer ни помошниот mail ондак ако толку ти е битно стариот MSN акаунт да се обратиш на Hotmail Forum. Можеби они би можеле да направат нешто повеќе или да ти дадат некој совет. :toe:
Едит: Доколку и други се имаат пожалено на истиот проблем ондак можно е и да е паднат некој од серверите, али за тоа ептен се мали шансите.

имаше едно програмче што ми помина низ PC за смрзнување мсн.. ама незнаев дека со него неможеш ни на мејл да си влезеш.... веројатно едино што ти останува за да си ја повратиш контакт листата е да се сетиш кој ти е alternate e-mail или пак да пратиш мејл објаснувајки го проблемот и твои лични податоци па за ден два да добиеш пристап до мејлот.

да прашам за мојов 'проблем'
се обидувам денес првпат да инсталирам Handwriting, користам windows live messenger 8.5 кога кликам на сликичката со пенкалцето ми се појавува ова
316ne47.jpg

ова го пишува во help

To send handwritten messages you must have the following software installed:
=>Windows XP, Windows Vista, or Windows 2000 (with Service Pack 3 or later). If you're not sure your operating system is up-to-date, visit the Microsoft Update website.
=>Microsoft Windows Journal Viewer 1.5.
=>Microsoft Windows Journal Viewer Security Update.

и бидејки немам genuine windows a за да го симнам Microsoft Windows Journal Viewer 1.5. ми прави Genuine Windows Validation.. се прашував како сите вие останатите ја користите таа алатка?:pipi:

да прашам за мојов 'проблем'
се обидувам денес првпат да инсталирам Handwriting, користам windows live messenger 8.5 кога кликам на сликичката со пенкалцето ми се појавува ова

ова го пишува во help

To send handwritten messages you must have the following software installed:
=>Windows XP, Windows Vista, or Windows 2000 (with Service Pack 3 or later). If you're not sure your operating system is up-to-date, visit the Microsoft Update website.
=>Microsoft Windows Journal Viewer 1.5.
=>Microsoft Windows Journal Viewer Security Update.

и бидејки немам genuine windows a за да го симнам Microsoft Windows Journal Viewer 1.5. ми прави Genuine Windows Validation.. се прашував како сите вие останатите ја користите таа алатка?:pipi:

Не ставам многу глупости по MSN-во, користам најобична 8.1 верзија без никакви додатоци, такада некој трик да ти кажам незнам, али како што гледам за ова да можеш да го користиш ти треба Service Pack 3. Незнам сега дали има некој трик или нешто слично за да би можела да ја имаш опцијата Handwriting без да ти се појави досадното Genuine. :/

Ми се изгуби мојата слика и не можам да сменам ми дава некој ерор. Преинсталирав и пак исто.

Attachments

• EEEEEEEE.JPG
    EEEEEEEE.JPG
    64,6 KB · Прегледи: 12
Го бива ли новиот Windows live 9.0? Бета верзија.
Сеа го инсталирам па да не се поебам:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom