MSN Messenger и се околу него

Статус
Затворена за нови мислења.

iLe

Prototype
Член од
27 јануари 2007
Мислења
1.400
Поени од реакции
30
Tikvi4ka напиша:
vaka sega.. stavam nekomu block... dali moze toj da vidi deka mu imam staveno block (ok osven sto ke bidam celo vreme off line)
pa ima programa ako ja ima taa programa sto ne veruvam da ja ima moze da se vide ..

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
Иле е која е таа програма? :wink:

Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.176
Поени од реакции
106
Абе некој знае ли шо е проблемот со додакотот за мсн , МСН Плус . Го далнодирам го инсталирам и ке си флезам у мсн се нормално , инсталиран ми е . Но после кога ке флезам пак на МСН го нема ! ? Тоа ми се има случувано повеке пати па ако знае некој кај е дефектот ?

ПрИтИ_гРл

Unforgivable ♥
Член од
6 јуни 2006
Мислења
2.554
Поени од реакции
22
И кај мене исто! Сакам да го имам најновиот, а кога ќе го симнам инсталирам, се е исто! Али линк за даунлоадирање или помош малку!

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
iLe напиша:
pa ima programa ako ja ima taa programa sto ne veruvam da ja ima moze da se vide ..
Имаше една страна и можеше да видиш се на неа, кој те блокирал кога те блокирал.Само не ми текнува барај на гоогле нешто мсн блок ќе ја начекаш.

Janev

2.856
Поени од реакции
58
MeToNo1[MkD] напиша:
Абе некој знае ли шо е проблемот со додакотот за мсн , МСН Плус . Го далнодирам го инсталирам и ке си флезам у мсн се нормално , инсталиран ми е . Но после кога ке флезам пак на МСН го нема ! ? Тоа ми се има случувано повеке пати па ако знае некој кај е дефектот ?
meto ke ti go pratam po msn.. taj file mislam oti go imam

Swifty

Никола
Член од
5 февруари 2007
Мислења
992
Поени од реакции
2
Ја ко користам Windows Live Messenger 8.0 од причина што сите "појаки"(A, уствари ништо не се подобри) верзии имаат багови во web camera контактите, сакам да кажам, пуштам камера, "оној" другион не ме гледа.. така да сеа, за сеа најпогоден ми е 8.0.

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
абе како може да снимаш некој кога ќе ти пушти камера на мсн?
знае некој тоа?

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
jas i moite ludi baranja...
dali ima nekoja finta sto znam kako da go recam na msn vo kao na mirc sto e ona !seen..,. da vidam koga doti4niot kontakt bil posleden pat on line?

Janev

2.856
Поени од реакции
58
зашо кога оклучувам камера... тој другиот не ме гледа.. а ако оклучи тој јас него го гледам...

на мсн 7,5 и 8,0

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
Абе имаТ Лајв Месинџер 8.5:toe: ????

iLe

Prototype
Член од
27 јануари 2007
Мислења
1.400
Поени од реакции
30
Види нешто у оптцион каде што ти е камерата да не си направил нешто да си ја икслучил а ако не од ново го инсталири мснот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom