ZNAE NEKOJ OVA ILI NE?Tikvi4ka напиша:jas i moite ludi baranja...
dali ima nekoja finta sto znam kako da go recam na msn vo kao na mirc sto e ona !seen..,. da vidam koga doti4niot kontakt bil posleden pat on line?
i kaj da najdam jas nesto takvo... daj mozes da mi objasnis otprilika?vodkamixx напиша:@Tikvi4ka: Мислам дека таква опција во стандардниот Windows Live Messenger нема, но со некои patch-ови за MSN има и таква опција, знам имав еден пач пред некое време и моеше на било кој контакт на мсн да му праиш Ping и слични команди.
Messenger Plus!Tikvi4ka напиша:i kaj da najdam jas nesto takvo... daj mozes da mi objasnis otprilika?
Ова пак да не е една од финтите за крадење на пасворди од msn-ови??Martin$ напиша:Ako sakate eve vi за да си видите кој ве имаТ избришано/блокирано, искрено јас се изненадив ко видов кој ме имаТ..Цук цук цук Ама гајле ми е
http://www.blockstatus.com/msn/delete-checker
Не верувам,проверив јас и ми дадено едно 15 контакти кои не ме прифатиле(или ме блокирале) меѓу кои за едно 5-6 души се изненадивLimonida напиша:Ова пак да не е една од финтите за крадење на пасворди од msn-ови??
Da ne mislite јас че напрам нешто? хехе ноу веј не ме интересира ништо. А и плус шо ако некој друг ти го откриет пасвордот ем ќе го смениш и ем тој другиот не верувам дека ќе разбериТ македонски. Шо ќе му е пасворд??? И кај се гледаТ ова на мснот? Јас не сум нашол досега Иначе Спајдер кај мене има и блиски луѓе..блиски..мајмуни хехеivan1real напиша:Ова не покажува кој те блокирал туку кој ти избришал или воопшто не те прифатил како пријател.Ова може да го видите и преку мсн.Ја мислам дека е ова некоја дубара така да сменете си ги пасвордите за секој случај