MSN Messenger и се околу него

Статус
Затворена за нови мислења.

HaKeRcE

All Rights Reserved ®
Член од
3 април 2007
Мислења
85
Поени од реакции
0
ja imam WINDOWS LIVE MESSENGER 8.5 BETA

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
Go spustiv 8.5 beta i sega za sega dobar e :) i taka...да ви кажам за ако сакате да го спуштите..Ако се мислевте нешо :)

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
aj da go simnam da vidam
so cudo e :)

Член од
21 мај 2007
Мислења
23
Поени од реакции
2
Abe ko sho gledam samo nekoi skin remake pravat a ne deka podobruvaat nesho ali nema veze sepak ovoj 8.0 e naj bolje iako sega izleze 8.1 koj e ist kako 8.0 osven toa sho skinot mu e smenet i nema nekoi specificni karakteristiki minus spored mene mislam deka im se mn dosadnite pozadni ...
Znam deka moze da postavime nasha pozadina megjutoa kako sho vadat novi verzii neka bide toa nekoja specijalnost ali na niv im e vazni da se slushne deka e neshto novo nema veze neka pravat bar asolni raboti ;) pozdrav

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
Tikvi4ka напиша:
jas i moite ludi baranja...
dali ima nekoja finta sto znam kako da go recam na msn vo kao na mirc sto e ona !seen..,. da vidam koga doti4niot kontakt bil posleden pat on line?
ZNAE NEKOJ OVA ILI NE?

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
@Tikvi4ka: Мислам дека таква опција во стандардниот Windows Live Messenger нема, но со некои patch-ови за MSN има и таква опција, знам имав еден пач пред некое време и моеше на било кој контакт на мсн да му праиш Ping и слични команди. :)

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
vodkamixx напиша:
@Tikvi4ka: Мислам дека таква опција во стандардниот Windows Live Messenger нема, но со некои patch-ови за MSN има и таква опција, знам имав еден пач пред некое време и моеше на било кој контакт на мсн да му праиш Ping и слични команди. :)
i kaj da najdam jas nesto takvo... daj mozes da mi objasnis otprilika?

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
Ako sakate eve vi за да си видите кој ве имаТ избришано/блокирано, искрено јас се изненадив ко видов кој ме имаТ..Цук цук цук :) Ама гајле ми е ;)

http://www.blockstatus.com/msn/delete-checker

Ani4ka

PhAt Baby
Член од
27 мај 2007
Мислења
120
Поени од реакции
0
Za MSN mozam samo da kazam deka e zakon!!! Si gi stavas vo lista samo onie so koi sakas da si pravis muabet, a ne kako na mirc ti se uklucuvaat sekakvi debili i manjici ccc mirc ti e katastrofa a MSN najdobra stvar sto postoi...:eek:jea:

Член од
25 август 2006
Мислења
336
Поени од реакции
6
Martin$ напиша:
Ako sakate eve vi за да си видите кој ве имаТ избришано/блокирано, искрено јас се изненадив ко видов кој ме имаТ..Цук цук цук :) Ама гајле ми е ;)

http://www.blockstatus.com/msn/delete-checker
Ова пак да не е една од финтите за крадење на пасворди од msn-ови??

СпаЈдеР

DissentiveMoron202
Член од
1 март 2006
Мислења
3.201
Поени од реакции
52
Limonida напиша:
Ова пак да не е една од финтите за крадење на пасворди од msn-ови??
Не верувам,проверив јас и ми дадено едно 15 контакти кои не ме прифатиле(или ме блокирале) меѓу кои за едно 5-6 души се изненадив :toe:

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Ова не покажува кој те блокирал туку кој ти избришал или воопшто не те прифатил како пријател.Ова може да го видите и преку мсн.Ја мислам дека е ова некоја дубара така да сменете си ги пасвордите за секој случај

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
ivan1real напиша:
Ова не покажува кој те блокирал туку кој ти избришал или воопшто не те прифатил како пријател.Ова може да го видите и преку мсн.Ја мислам дека е ова некоја дубара така да сменете си ги пасвордите за секој случај
Da ne mislite јас че напрам нешто? хехе ноу веј не ме интересира ништо. А и плус шо ако некој друг ти го откриет пасвордот ем ќе го смениш и ем тој другиот не верувам дека ќе разбериТ македонски. Шо ќе му е пасворд???:toe: И кај се гледаТ ова на мснот? Јас не сум нашол досега :) Иначе Спајдер кај мене има и блиски луѓе..блиски..мајмуни хехе:)

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Ќе идеш во tools,options,privacy и коа ќе ги вииш никовите на тие што ги имаш во контакт листа ке стиснеш десен клик.ако опцијата delete ти е овозможена тој те избришал од листа.пробај и со страната и со ова ќе видиш дека истите се и тамо и тамо

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom