MSN Messenger и се околу него

Статус
Затворена за нови мислења.

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
ivan1real напиша:
Ќе идеш во tools,options,privacy и коа ќе ги вииш никовите на тие што ги имаш во контакт листа ке стиснеш десен клик.ако опцијата delete ти е овозможена тој те избришал од листа.пробај и со страната и со ова ќе видиш дека истите се и тамо и тамо
Ama ako mene me mrziT да барам во моиве 239 контакти тогаш лесно можам со сајтот...Иначе фала.:toe::vozbud:

Janev

2.856
Поени од реакции
58
Martin$ напиша:
Ama ako mene me mrziT да барам во моиве 239 контакти тогаш лесно можам со сајтот...Иначе фала.:toe::vozbud:
mislam deka ne e tocno toa tama,, nesto e tocno nesto ne.. mi pisuva deka sum blokiran od mojata druga adresa so mi e vleguvam od nea me pokazuva online

Член од
25 август 2006
Мислења
336
Поени од реакции
6
A можно е тие контакти што ме избришале да можам да гледам кога се онлајн??Мене за неколку такви што ми е овозможено delete најнормално ги гледам кога се онлајн...

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
aj da vi go kazam naj naj dobriot plugin za msn :) msn plus na messinger discoveri moZi samo za titt da mu se fati :)

http://live.msgdiscovery.com/

povelete.

a za opcite aj da ne pocnuvam ima eden ton

mr.wicket

limitless..
Член од
20 јуни 2005
Мислења
5.127
Поени од реакции
519
FLiX напиша:
aj da vi go kazam naj naj dobriot plugin za msn :) msn plus na messinger discoveri moZi samo za titt da mu se fati :)

povelete.

Ајде, баш ме интересира почни..штотуку го гледам..можам да кажам дека има помалце од МСН Плус.
Чим си забележал дека има повеќе, очајно ме интересира која верзија на МСН ја имаш дома. Или корситиш Windows Messenger?
:helou:

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
FLiX напиша:

povelete.

Опаааа добра работа...ама ко ќе го инсталирам ни икона ни ништо не гледам :)

edit

најдов најдов ама пак не ми работит на МЕсИНЏЕР 8.5

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.405
Поени од реакции
5.962
Ова не функционира за 8.5 BETA верзијата. И кај мене нема икона, ниту во Tools има нешто.

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
walker_girl напиша:
Ова не функционира за 8.5 BETA верзијата. И кај мене нема икона, ниту во Tools има нешто.
Оди во це програм фајлс и тамо е фалјот јас со с‘рч го најдов :) и пак исто нема врска не работи

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.405
Поени од реакции
5.962
Го знам фајлот и јас го најдов ама работата е што не е функционален за оваа верзија.

Член од
2 април 2007
Мислења
2.875
Поени од реакции
4
dosta se zalite decki ne koristete i nema da imate maka

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Limonida напиша:
A можно е тие контакти што ме избришале да можам да гледам кога се онлајн??Мене за неколку такви што ми е овозможено delete најнормално ги гледам кога се онлајн...
кога ти бришеле ако не стиснале да те блокнат коа ке те избришат, ти ќе ги гледаш како онлајн

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
samo na verzija do 8.3 mislam raboti sega treba da izlezi za verzija 8.5 taka mi rece avtorot na programceto :)

сега најнова верзија која е компатибилна на 8.5 бета така да повелете земетеја. А наскоро очекувајте и 2 верзија од discovery

LoveAshlee

I dont have a plan..thats the point
Член од
27 мај 2007
Мислења
475
Поени од реакции
2
A dali nekoj znae koj program e onoj da gledas koj e apear offline , taka ednash se uklucif apear offline i samo eden drugar mi vika "Zdravo , zasto se kries :) " i se isplasif i napraif sign out :pos::pos::pos: Ako nekoj cul za ova , neka dade link ili PP . Blagodaram

Narkos

...::enter my mind::...
Член од
12 април 2007
Мислења
677
Поени од реакции
5
a mozno li e da se hakne pasvordot?
mislam deka nenadejno dojdov do pasvordite na site so se priklucuvale od kaj mene doma

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom