S
Sheldon Cooper
Гостин
даj напраj printscreen/сликаj да видимесменето логото на МКТВ сат

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
даj напраj printscreen/сликаj да видимесменето логото на МКТВ сат
даj напраj printscreen/сликаj да видиме![]()
Малку ми е глупо то шо е измешано и кирилица и латиница...ама ај, подобро е од претходното.
даваат некои ретардирани серии како биг бенг теори,сигурно им се евтини ама барем не даваат шпанско индиско и турско ѓубре
кај ќе ја барам сега јас француската серија и со превод!
Нормални се, немој да ги пукашдобро бе овие дали се нормални!
ја загледав серијата Давид Ноланд (од 3 еп) и ја прекинаа после 5-6 еп мамето нивно
многу јака француска серија со глумците од Такси
ЦСИ Мајами и Лас Вегас,Фринџ и Менталист ако ги тргнат ќе ги пукам(ова смајлито го акнав за да не ме сватат сериозно и да ме тужат) не ве пукам не се секирајте ама толку ќе се разочарам ако тргнат уште една од овие погоре спомнати....
ЦСИ Њу Јорк ја имаа во категоријата филмови и серии на вебот нивни која требаше наскоро да почни ама ја тргнаа и таа
даваат некои ретардирани серии како биг бенг теори,сигурно им се евтини ама барем не даваат шпанско индиско и турско ѓубре
кај ќе ја барам сега јас француската серија и со превод!
да не немаат пари (шо не ми се верува) а толку пари земаат од таксата......
пак изгледа одат/ќе одат надолу....
ПС сериите ќе ги даваат со години оти по 1 или 2 еп прикажуваат неделно - сиромаштија![]()
Знае некој каде може да се најдат информации за гледаност на телевизиите за во Македонија ?
Интересно би било да се види разликата во гледаност на МТВ1 во споредба со пред 6 месеци.