МРТВ - Македонска радио телевизија

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
96yw6w.jpg

Една од најјаките прома за серија кај нас:cuc:

добро бе овие дали се нормални!

ја загледав серијата Давид Ноланд (од 3 еп) и ја прекинаа после 5-6 еп мамето нивно
многу јака француска серија со глумците од Такси
ЦСИ Мајами и Лас Вегас,Фринџ и Менталист ако ги тргнат ќе ги пукам :) (ова смајлито го акнав за да не ме сватат сериозно и да ме тужат) не ве пукам не се секирајте ама толку ќе се разочарам ако тргнат уште една од овие погоре спомнати....
ЦСИ Њу Јорк ја имаа во категоријата филмови и серии на вебот нивни која требаше наскоро да почни ама ја тргнаа и таа

даваат некои ретардирани серии како биг бенг теори,сигурно им се евтини ама барем не даваат шпанско индиско и турско ѓубре
кај ќе ја барам сега јас француската серија и со превод!

да не немаат пари (шо не ми се верува) а толку пари земаат од таксата......
пак изгледа одат/ќе одат надолу....

ПС сериите ќе ги даваат со години оти по 1 или 2 еп прикажуваат неделно - сиромаштија :(

даваат некои ретардирани серии како биг бенг теори,сигурно им се евтини ама барем не даваат шпанско индиско и турско ѓубре
:eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: се надевам беше саркастичен

добро бе овие дали се нормални!

ја загледав серијата Давид Ноланд (од 3 еп) и ја прекинаа после 5-6 еп мамето нивно
многу јака француска серија со глумците од Такси
ЦСИ Мајами и Лас Вегас,Фринџ и Менталист ако ги тргнат ќе ги пукам :) (ова смајлито го акнав за да не ме сватат сериозно и да ме тужат) не ве пукам не се секирајте ама толку ќе се разочарам ако тргнат уште една од овие погоре спомнати....
ЦСИ Њу Јорк ја имаа во категоријата филмови и серии на вебот нивни која требаше наскоро да почни ама ја тргнаа и таа

да не немаат пари (шо не ми се верува) а толку пари земаат од таксата......
пак изгледа одат/ќе одат надолу....

ПС сериите ќе ги даваат со години оти по 1 или 2 еп прикажуваат неделно - сиромаштија :(
Нормални се, немој да ги пукаш :pos: 6 епизоди има серијата :D http://www.imdb.com/title/tt0892518/

Знае некој каде може да се најдат информации за гледаност на телевизиите за во Македонија ?
Интересно би било да се види разликата во гледаноста на МТВ1 во споредба со истата од пред 6 месеци.

Знае некој каде може да се најдат информации за гледаност на телевизиите за во Македонија ?
Интересно би било да се види разликата во гледаност на МТВ1 во споредба со пред 6 месеци.

Искачаат сител од време на време и Канал 5 со статистики.. и нормално они се најгледани:icon_mrgr:

НАЈГОЛЕМОТО МАКЕДОНСКО ФУДБАЛСКО ДЕРБИ, ФУДБАЛ - ЛШ И ЛЕ, РАКОМЕТ ЛШ И КОШАРКА АБА - содржини на спортската програма на каналите на МРТ до наредниот понеделник (19-26.11.2012)

понеделник
20.25 (Собраниски) кошарка АБА: ОЛИМПИЈА-ПАРТИЗАН

среда
18.00 (Собраниски) фудбал македонски Куп: ВАРДАР-ПЕЛИСТЕР
20.15 (МРТ-1) студиска емисија фудбал ЛШ
20.40 (МРТ-1) фудбал ЛШ: МАНЧЕСТЕР С-РЕАЛ М.
23.30 (МРТ-1) преглед ЛШ

четврток
20.15 (МРТ-1) студиска емисија фудбал ЛЕ
21.00 (МРТ-1) фудбал ЛЕ: БРИЖ-БОРДО
23.30 (МРТ-1) преглед ЛЕ

петок
18.30 (МРТ-1) магазин АБА лига

сабота
16.30 (МРТ-1) магазин ЛШ фудбал
16.55 (Собраниски) формула 1, ГН на Бразил, квалификации
17.55 (МРТ-1) ракомет ЛШ: КИЕЛЦЕ-МЕТАЛУРГ
20.25 (МРТ-1) кошарка АБА: ЗАДАР-МЗТ СКОПЈЕ

недела
12.30 (МРТ-1) студиска емисија МАКФУДБАЛ НА ПРВА
12.55 (МРТ-1) фудбал МФЛ: ХОРИЗОНТ З-ВАРДАР
16.55 (МРТ-1) формула 1, ГН на Бразил, трка
17.15 (Собраниски) ракомет ЛШ: ФЛЕНСБУРГ-ХАМБУРГ
Спортска програма за оваа недела на МТВ. Одличен избор, ваши коментари?

Новото лого на МТВ украдено од Романски канал за музика или обратно?

mtvlogo.jpg

Незнаев дека МТВ1 имаат copyrights на бројката 1 :eek::eek:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom