Mr.Robot

• Креатор на темата Креатор на темата Ryan Giggs
  • Време на започнување Време на започнување
Нешто многу водичка почнаа да пуштаат пред финале очекувам да биде јако.

Dali ubavo slusnav? Mica Levi?:vozbud:

Me ezi zena mu na tyrell. Mnogu.

I citatov ok, fightclubshki.

"They are not real. You are not real."

"What? You are? Is any of it real? I mean look at this. Look at it! A world build on fantasy! Syntetic emotions in the form of pills, psychological warfare in the form of advertising, mind-altering chemicals in the form of... food, brainwashing seminars in the form of media, controlled isolated bubbles in the form of social network. Real? You want to talk about reality? We havent lived in anything remotely close to it since the turn of the century. We turned it off, took out the batteries, snacked on a bag of GMOs while we tossed the remnants in the ever-expanding dumpster of the human condition. We live in branded houses trademarked by corporations build on bipolar numbers jumping up and down on digital displays, hypnotizing us into the biggest slumber mankind has ever seen. You have to dig pretty deep kiddo, before you can find anything real. We live in a kingdom of bullshit, a kingdom you've lived in for far too long. So dont tell me about not being real."

Ви кажаа илуминатите преку серијата, вадете кеш пари оти банкоматите некој викенд нема да работат низ цел свет :icon_lol:.

Финалето добри 100% на РотенТоматос и стварно беше добро ама оставија премногу празнини во приказната за мојот вкус. Може да се каже дека десетата епизода е прва од втора сезона.

@wot

tumblr_nu7zfzE09O1sprtmco1_500.gif

tumblr_nu7zfzE09O1sprtmco2_500.gif

Scenava megu dvajcava prskase so tenzija.. koi likovi covece :D a bi ja ebel i tepal ovaa svegjankava, a i ne znam dali bi bilo spojler ama ke imala pogolema uloga i minutaza ponatamu, bitna e izgleda

inaku prvicnata ideja bilo da bide film, sto znaci sezonava e barely act one, zatoa i slabo odgovori valda

jas bi i dal 9/10 na sezonava, godinava niso ne cekav olku so netrpenie, imase nekolku retardirani momenti, sceni, dijalozi.. pustanjeto na kucinjava u poslednata za malce ke se upucav.

cekame sea vtora za nekolku meseci

https://instagram.com/stephaniecorneliussen/
Исплакни очи XD.

Vbrpxmj.png

Оваа нема шанси да е точно ама многу одговара.

Патем како завршува сезонава бамбастично.
Му свирка саатот исто како и на White Rose шо му свирна коа праеше муабет со Елиот. И кога рече as he watched how Rome burn по дифолт ти текнува како ја гаси цигарата од хард дискот. Леле леле идам у хибернација 1 година дур да почне 2ра сезона XD.

втора сезона мислам дека ке се плеснет Елиот и швеѓанкава и ќе и напрајт уш едно дете и така ...

Серијава е прилчно добра (y) мора да се признае. Приказната не е далеку од реалноста. Дај боже некој да добие инспирација и да направи вакво нешто во вистинскиот живот. :vozbud:Банките маме му ебаа на народот. Елиот е од забеган по забеган. Татко му после 3-4 еп заклучив(ме) дека е жив, нормален човек...испадна дека не е :icon_mrgr:. А што да мислиме сега за Тајрел кој беше прикажан како прави муабет со татко му, а на крајот и самиот исчезна паралелно со почетокот на колапсот на Е-Корп??? Што е тоа што цело време го заговараат Тајрел и жена му во позадина, планот, фамилијата...итн...многу прашања и мистерии, што ја прави серијата добра за гледање, а нели тоа е најважно. Чекаме втора сезона (y)

Конечно ја завршив!! Серииште. Ради милион обврски не успеав да ја пратам како излегува така да овие два дена и седнав и маратонски од почеток цела ја изгледав. Уште сум под импресии и посериозен пост ќе следува допрва, засега само ќе кажам 10/10, серијава е фантастична.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom