Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас мислам дека намерно нè ебаваат во мозок. Ќе нè дупат на почеток демек имагинарен лик е, а на крај ќе се испостави дека не е. Не знам дали примети, шанкерот и роботов имаа неколку eye-контакти во таа сцената на шанк.Апла очигледно е дека е Mr. Robot во неговата имагинација, или така намерно не залажуваат. Ниеднаш не направи интеракција со друг лик освен него, врв беше кога шанкерот беше изненаден од порачката на appletini а овај другиов наводно веќе има порачано. Ваљда намерно фајкла секс ни прават. Битно ме вози серијава максимално, не замерувам.
ОК си е тој дел. Двете банкарски сметки ги поврзала уште од времето кога студирала, а компјутерот на дечко ѝ го користела за да се логира на нејзината сметка. Откако дечко ѝ го инфицира компјутерот со тоа CD-то, ѝ беа украдени јузернејмот и пасвордот од нејзината банкарска сметка, а со тоа и податоците од сметката на татко ѝ, бидејќи биле поврзани, нели.Башка тие техничките пропусти шо некои од моите екс колеги ги кажаа со хакирањето мене друго ми смета, та плавата глупа ли е 2 кредитни картички да ги врзи на еден е-маил и тоа зачувано кај дечко е компјутерот уште од времето ко студирала. Секјурити инжинер мај есс.
Невозможна е сцената каде што Роботот се наоѓа во AllSafe и ја чека жабава на неговото работно биро.Јас мислам дека намерно нè ебаваат во мозок. Ќе нè дупат на почеток демек имагинарен лик е, а на крај ќе се испостави дека не е. Не знам дали примети, шанкерот и роботов имаа неколку eye-контакти во таа сцената на шанк.
Роботот прв пристигнал во барот, и прв порачал пијачка. После некое време дошол и лепотанов. Си порачал и тој пијачка, а шанкеров останал збунет, бидејќи не очекувал од глодаров да порача токму апелтини. Обично порачувал мало експресо или евентуално Пелистерка.Исто така сцената на шанкот јас покажа дека Роботот е имагинарен лик бидејќи уште на почетокот на сцената има пијачка, која е логиката шанкерот да го услужил само него и потоа да се врати збунет од нарачката апелтини
Серијата НАЛАГА дека он тоа знае да го направи и треба да се земе здраво за готово. Визуелното е само шлаг за сивата маса.
Е сега за да не е ретардирано за вас треба навистина да се прикажуе вистинско хакнување.
А таква посветеност на детаљима нема у најскупите продукции на серии.
мислам дека со епизодава потврдија дека М.Робот е имагинарен...само додека халуцинираше хакеров, м.робот имаше директен разговор со тој што му даде пари за дрога, иначе како да не постоеше, само во позадина!!
Е сеа и ти кој муабет, ствараш лажни дилеми пер. „Или си убав или си паметен.“Мене ако некој подетално ме читаше ќе сфатеше дека ич не алудирав дека тоа шо е погрешен информатичкиот дел ми мења нешто.
Мене поише ме нервира тоа што дечково треба да е хакер а има гени за ебач. Момак со таква фризура и jawline и да се труди - нема да израсне да е интроверт. Одбивни ми се серии коа пробуваат да ми го продадат оној “лепотан хакер“ ликот што е затворен - и сеа ние треба да се лепиме на идејата како до крајот на серијата он ке стане маафакер и нема да е повлечен и ке ја ебе таа шо ја сфиѓа сеа.
There there *pats you* и ти не си лошбифшата
Tоа е фора сеа по социјалниве мрежи! :3Како успеа само ф-то мало да го напраиш у сред куцање легенда си мва <3