Мојот најчест проблем?

• Креатор на темата Креатор на темата Lady
  • Време на започнување Време на започнување
Шо ми е проблем? паа тоа што сум перфекционст, мислам не смета толку ама во некои случаи да. Мора се да биде под конец, ми се дешавало со 40 температура да станам да средувам по дома зашто било не средено, колку и да ми е лошо се мора да биде под конец. Тоа е, ама на другите тоа не им смета, а тоа ми е најбитно. Ми смета некогаш, обично закаснувам кога излегувам, пошто шминикте не биле уредно наместени како што биле земени.

пречеста преголема сериозност..се земам при срце..пречуствителност и паничар за секакви ситници

Покажувам незаинтересираност за многу работи... Со тоа несакајќи понекогаш ги повредувам тие околу мене...

Наивноста,како почеток.Тоа што се` си ставам на душа.
Анализирам со последен детаљ,мислам на сите ситници...
Премногу се трудам да им угодам и да им помогнам на другите,при што,и своето би го растурила за нив да им е добро!
Се врзувам лесно за луѓе кои знам дека утре ќе ги нема,и никако не ми доаѓа памет...
Како шо рече Дивајн,знам да излезам неснаодлива и доста мутава во некои ситуации,зависи од расположение.
Имаме потполно ист проблем(и)...и од грешки не учам.

Лош карактер... Безрезервно им верувам на луѓето... ако другите се среќни и јас сум, ако не се тогаш правам се што можам да го променам тоа ако е можно, но ретко некој да цени...

Некој е роден да живее, но стварно да живее и да има живот а често да плаче и да се жали за банални работи. Од друга страна некој е роден да живурка за себе а да живее за другите. Повеќе ми се допаѓа првата комбинација оти секогаш ќе има некој на кого му е препишана втората...

Но и тука има нешто добро.... па добро бре, мајка му..... смени се еднаш, ако не наеднаш тогаш со времето ќе се смениш, ако е можно такво нешто а верувам дека е, се учиме на грешките, само некои пропаднале од грешките .... оптимист сум, ете нешто добро во каракерот.

Ситниците ми се важни и ме нервира ако не е се на место или како што треба завршено а може да биде :)

Koja e vashata najcesta precka koja vi go oteznuva vasheto ziveenje i se javuva kako cest problem?
Dali toa se postojanite kavgi so kolegite od rabota, nedorazbiranje so komshiite, neredovnoto plakanje na smetkite, raseanost, kutlivost, premnogu zboruvanje i sl.raboti?
R u a shrink? Seriously???

секад размислувам позитивно и после тоа испаѓа некое тешко срање ,шо нормално ја тука ке се разочарам ... не ми претставува некој посебен проблем али ...
а исто и КОСАТА ми претставува ооогрооомен проблем у мојот живот ,пошо виткана ми е а ја не ја обичам мн таква ,па додека ја средам 300 тракатанци ... чаре? :toe: ќељава :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom