Мојот најчест проблем?

• Креатор на темата Креатор на темата Lady
  • Време на започнување Време на започнување
Mojot najgolem zivoten problem(barem dodeka ne stanam samostoen i si kupam palata vo koja ke ziveam sam) e kako da zapalam cigara doma a moite da ne me fanat?imam razraboteno bezbroj taktiki za vo razlicni situacii no nikogas nemozam da go dostignam ona dusevno spokojstvo i naa raat da ja dokrajcam do filterot tuku postojano sum pod strek :-(

Пошо се криеш од твоите, претпоставувам си од неодамна пушач... батали ги пријателе ако се заглавиш со нив (според мене) ќе си имаш голема мака подоцна. Не велам дека и подоцна нема да можеш да ги откажеш (ако сакаш) али многу потешко ќе ти биде, а еден ден верувај ќе сакаш да ги оставиш. Чисто советодавно да не ме сфатиш погрешно дека ти се мешам или слично, напротив... :)

Mojot najgolem zivoten problem(barem dodeka ne stanam samostoen i si kupam palata vo koja ke ziveam sam) e kako da zapalam cigara doma a moite da ne me fanat?imam razraboteno bezbroj taktiki za vo razlicni situacii no nikogas nemozam da go dostignam ona dusevno spokojstvo i naa raat da ja dokrajcam do filterot tuku postojano sum pod strek :-(
Мислиш дека ако се криеш не се осеќа дека пушиш цигари? :icon_lol:
Дома кога ќе запалиш мирисот останува колку и да го отвораш прозорот. Може пушачот нема да го осети, ама тој што не пуши одма ќе те осети дека си пушел цигари. :D

Последно уредено:
Ако живееш у куќа, ќе си седнеш на шоља во ВЦ, ќе си отвориш прозор и на раат ќе си испушиш цигарче. Е ако живееш во стан, нема раат. :D
Туку веќе кога пушиш, зошто не си кажеш дома декa си пушач?
ама после смрди во ВЦто,а целта ми е да не ме фанат
Пошо се криеш од твоите, претпоставувам си од неодамна пушач... батали ги пријателе ако се заглавиш со нив (според мене) ќе си имаш голема мака подоцна. Не велам дека и подоцна нема да можеш да ги откажеш (ако сакаш) али многу потешко ќе ти биде, а еден ден верувај ќе сакаш да ги оставиш. Чисто советодавно да не ме сфатиш погрешно дека ти се мешам или слично, напротив... :)
Веќе една година вешто се кријам од моите,а ќе ги откажам кога ќе ми дијагностицираат рак на грло
Мислиш дека ако се криеш не се осеќа дека пушиш цигари? :icon_lol:
Дома кога ќе запалиш мирисот останува колку и да го отвораш прозорот. Може пушачот нема да го осети, ама тој што не пуши одма ќе те осети дека си пушел цигари. :D
Па ја обично пушам преку прозорец на еден многу софистициран начин,така што многу мал процент(речиси ич) од чадот се враќа во собата,ама кога сме кај мирисот имам голем проблем со облеката но сепак немаат цврсти материјални докази

Решението на тој проблем е да почнеш да пушиш пред твоите. До тогаш, цигарите ќе ти одат у грбот...

Немам проблем што останува, имам големи проблеми ама еден по еден ги средувам и еден по еден се раѓаат нови, никогаш да не сум раат

Решението на тој проблем е да почнеш да пушиш пред твоите. До тогаш, цигарите ќе ти одат у грбот...
Da ama taka golema e verojatnosta i ja da odam u grob

Ти го прочита делот со " Веќе една година вешто се кријам од моите,а ќе ги откажам кога ќе ми дијагностицираат рак на грло ? Прости му господе незнае што зборува!
Ти си знаеш, не си мал твоја е одлуката ние сме тука за совет :)

Незнам да го искористам моментот секогаш :cautious:

Престанувам да контактирам со луѓе без никаква причина, од што немам што да правам.

Premnogu sum naivna i se trudam za lichnosti koi ne im e gajle za mene, posle koga kje sfatam ili koga kje me povredat stanuvam ladna kako kamen i mi gi snemuva site cuvstva odednas...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom