Мојот најчест проблем?

• Креатор на темата Креатор на темата Lady
  • Време на започнување Време на започнување
Vrzuvanjeto za lugeto- sekogash si go dobivam podebeliot kraj radi ova...
Moite analiziranja- samo me zbunuvaat uste povekje...
Toa sto najcesto ne trgnuvam od sebesi, mnogu mislam na drugite, niv da im udovolam i se toa...
Mrazam sto mnogu davam a nisto ne dobivam za vozvrat...
I valjda mojot najgolem problem e toa sto mi e tesko da se pomiram deka i posle SE jas sum sama na svetov i sekogash ce bidam (jas go sfacam ova ama nikako ne mozam da go prifatam).

Sigurno ima i drugi ama ovie mi teknaa :)

Премногу сум горделива-(читај дигната). Што не е баш ок. На некои луѓе страв им е да ми пријдат, ама тоа е само на почеток:) а ДА, и мн сум тврдоглава!

Што премногу им верувам на некои луѓе,ќе ги штитам,ќе ги бранам и БАШ ТИЕ на крај ќе ме изневерат.

Vrzuvanjeto za lugeto- sekogash si go dobivam podebeliot kraj radi ova...
Moite analiziranja- samo me zbunuvaat uste povekje...
Toa sto najcesto ne trgnuvam od sebesi, mnogu mislam na drugite, niv da im udovolam i se toa...
Mrazam sto mnogu davam a nisto ne dobivam za vozvrat...
I valjda mojot najgolem problem e toa sto mi e tesko da se pomiram deka i posle SE jas sum sama na svetov i sekogash ce bidam (jas go sfacam ova ama nikako ne mozam da go prifatam).

Sigurno ima i drugi ama ovie mi teknaa :)
aj ne zemaj ti sve pri srce pa ke bides ok ... daj ne me nerviraj...

problem mi e sto lesno gubam nervi.. sto ne podnesuvam glupi stvorenja.,... sto poveketo od toa sto go mislam i go kazuvam u stilot sto na um to na drum... problem mi e sto nikad nema da fatam normalen decko.. sve u nekoi shklj se zatreskuvam... i problem mi e s sto si imam problem so bivsite... nikoj nikako da se otkaci od mene

Стално сум точен и секогаш се нервирам затоа што стално чекам

Најчест проблем дефинитивно нерешените конфликти од минатото.

најчест проблем ми е тоа што стално имам работа со глупи и патетични луѓе аман!!!:hello: :pogaz:...многу губам енергија заради вакви луѓе!!!:kamsik:будала јас:poglava:...ама тоа е)

Najcest problem.
ne mi stignuva vreme.
ne znam mozebi dobro da go rasporedam, no nikogas nemam vreme a nisto.

тоа што слепо им верувам на сите
mysmilie_1745.gif

Наивноста,како почеток.Тоа што се` си ставам на душа.
Анализирам со последен детаљ,мислам на сите ситници...
Премногу се трудам да им угодам и да им помогнам на другите,при што,и своето би го растурила за нив да им е добро!
Се врзувам лесно за луѓе кои знам дека утре ќе ги нема,и никако не ми доаѓа памет...
Како шо рече Дивајн,знам да излезам неснаодлива и доста мутава во некои ситуации,зависи од расположение.

тоа што слепо им верувам на сите
mysmilie_1745.gif
ОФ: Ти викам ја немој на сите т.е. немој на никој освен мене, ама тоа ти е кога не слушаш совети од помали :) :pos:

ОН: Мој проблем најчесто е успивањето. Често доцнам на предавања, ако се рано од сабајле. :nesum:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom