Мојот најчест проблем?

• Креатор на темата Креатор на темата Lady
  • Време на започнување Време на започнување
Преголема посветеност и желба за работата која ја работев :( Сето тоа изгледа имаше некоја другa пoзадина и луѓе кој што не го ценат тоа.Најверојатно тоа е мојот најголем проблем што се внесувам во некој работи во кој што не треба! :(

se trudis okolu toa?

Премногу сум горделива-(читај дигната). Што не е баш ок. На некои луѓе страв им е да ми пријдат, ама тоа е само на почеток:) а ДА, и мн сум тврдоглава!

se trudis okolu toa ?
da go promenis de?

Vrzuvanjeto za lugeto- sekogash si go dobivam podebeliot kraj radi ova...
Moite analiziranja- samo me zbunuvaat uste povekje...
Toa sto najcesto ne trgnuvam od sebesi, mnogu mislam na drugite, niv da im udovolam i se toa...
Mrazam sto mnogu davam a nisto ne dobivam za vozvrat...
I valjda mojot najgolem problem e toa sto mi e tesko da se pomiram deka i posle SE jas sum sama na svetov i sekogash ce bidam (jas go sfacam ova ama nikako ne mozam da go prifatam).

Sigurno ima i drugi ama ovie mi teknaa :)

Isto.:helou:

Што сум смирена личност и сум убаво воспитан.
Треба да бидам морон и да пљукам по секој што не мисли како мене и да тепам секој шо ќе ме погледне накриво.
ме тоо понекогаш навистина е лошо тоа...

не знам шо имам се додека не го изгубам...
не знам да ценам многу работи, ама на тоа ме научи животниот пат до сега зашо колку шо сум добар, и не знам да кажам не, толку луѓето гледаат да исцрпат максумум од мене. животот е суров, зошто да не бидам и јас, иако ќе сум фејк

Најчест проблем ми е нерешителноста.

на можам да искулирам... постојано се замарам со глупави ситници... бат ам трајинг ту би кул :icon_lol:

Премногу сум тврдоглава
И да згрешам , никогаш не признавам
многу сум искрена
брзо се отварам
постојано се замарам со другите мислења за мене
кога ќе ме погледне некој , секогаш вртам очи ама онака као уфф ме нервираш а уствари нема никаква врска , тоа у навика ми станало и сеа некако се трудам да не го правам тоа зошто одстрана изглеа ептен непријатно - :toe: ова сите ми го кажуваат па мислам еден од најголемите проблеми ми е

Ептен голема паничарка сум и тоа премногу ми смета и некогаш од што ќе се преокупирам со некоја глупост не можам да си дозволам да бидам среќна и да не се замарам со тоа.:tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom