:pos2:Тоа беше многу одамна, знам дека беше cd од Нокаут - До последен здив. Ми го донесе мајка ми (и го подарил Киро кого случајно го сретнала) и се тепавме со сестра ми која прва да го разгледа. Сеуште ги знам песните на памет
Ќе да беше
Metallica ама незнам кое точно ..
Ми текнува дека едно меѓу првите ми беше и некој шведски дет метал бенд на кој неможев да му го прочитам името
Па јас прво ЦД мислам дека беше SCOOTER Single collection. Му го купив за роденден на еден другар.
Инаку прв носач на звук, не ми текнува. Само знам дека еден од првите ми беше касета Laurent Garnier - 30
тогаш не ја разбирав музиката што тој ја правеше, а сега па не можам да најдам кај сум ја забаталил да си ја ислушам на касетофон
Прво цеде ми беше саундтракот на Џемс Бонд, оној од Моби, не знам само за кое продолжение беше (можеби Die Another Day или претходното)... A второто цеде ми беше поклон од еден другар Nelly - Nellyville албумот.
мислам дека беше Justin Timberlake - Justified ... прв диск шо сум го платил јас сам
и меѓу првите беше мислам Eminem - 8 Miles... за роденден ми го подарија
дотогаш незнам шо слушав... :pos2:
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.