Шо се напна бе дружеслушај не напишав за да ги нападнам ниту пак за да се расправам со тебе
и не ми ги цитирај нивните изреки
мене таквото не ме боли кој што направил и како направил
бркај си работа

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Шо се напна бе дружеслушај не напишав за да ги нападнам ниту пак за да се расправам со тебе
и не ми ги цитирај нивните изреки
мене таквото не ме боли кој што направил и како направил
бркај си работа
епа како да не напинам кога за карање одма одговара а да постави некој инструкции за како да можат другите да играат никаде го немаШо се напна бе друже![]()
jas sum ja kupil , problem?Некој ја купил играва?
BTW, инсталирајте MW2 и дојдете на aIW, да ве види Господ, нит читери ни ништо, како го направија свака им част, па сега ќе искачаат и мапи од кампањата на коишто ќе може да се игра mp а IW не ги стави во DLC.
Е сега кампери увек ќе има али нема начин да се решиш од нив нели![]()
Веќе два дена неможам да се конектирам на серверите на AlterIW...знае ли некој чааре нешто или шо да праам?
Многу? не би рекол многу.Они чим свежо го хакнаа сега,најмногу дали 1 до крај на фебруари ќе биде тип топ среденнишо чудно, не е стабилен серверот, си пишале они дека ќе има такви работи, уште е свеж altermw3, не се надевај сеа за сеа за добра игра од тоа, треба да се работи мноооогу на altermw3
Многу? не би рекол многу.Они чим свежо го хакнаа сега,најмногу дали 1 до крај на фебруари ќе биде тип топ среден![]()
Прилично логично за брзо време,затоа што не пројдоа 3 месеца а бидна MW3 за разлика од AlterSHITops, за кој 1 и пол година потрошија....Па и не е нешо посебно хакнувањето, принципот е ист, сега работат и на blackops и на mw3 истовремено, сеа гледам некои промени прават со серверот па кој знај кога ќе средат се
Па и не е нешо посебно хакнувањето, принципот е ист, сега работат и на blackops и на mw3 истовремено, сеа гледам некои промени прават со серверот па кој знај кога ќе средат се
so igras ti be cim e gomno?За 2 ипол саати почнува. Ја симнав, ќе ја поиграм баш да видам какво гомно е.