- Член од
- 16 мај 2010
- Мислења
- 6.361
- Поени од реакции
- 5.749
Вести некакви за мулти плеер преку пиратска ? излезе ли нешто преку кое може да се игра или тешко ?
Ништо сеа за сеа. Играј МW2 бе, исти кур е.Вести некакви за мулти плеер преку пиратска ? излезе ли нешто преку кое може да се игра или тешко ?
Od kaj da ja simnam MW2 mp ?Ништо сеа за сеа. Играј МW2 бе, исти кур е.
Побарај на google Alter IW net.Od Od kaj da ja simnam MW2 mp ?
има и free multiplayer векe преку текногодс функционира беспрекорноВести некакви за мулти плеер преку пиратска ? излезе ли нешто преку кое може да се игра или тешко ?
Некој ја купил играва?
BTW, инсталирајте MW3 и дојдете на aIW3, да ве види Господ, нит читери ни ништо, како го направија свака им част, па сега ќе искачаат и мапи од кампањата на коишто ќе може да се игра mp а IW не ги стави во DLC.
Е сега кампери увек ќе има али нема начин да се решиш од нив нели![]()
Кога стигнале маме им
Некој ја купил играва?
BTW, инсталирајте MW2 и дојдете на aIW, да ве види Господ, нит читери ни ништо, како го направија свака им част, па сега ќе искачаат и мапи од кампањата на коишто ќе може да се игра mp а IW не ги стави во DLC.
Е сега кампери увек ќе има али нема начин да се решиш од нив нели[/quotе]
Не сум ја купил еден другар ми го позајми неговиот стим акаунт да ја пробам и се разочарав.![]()
па не им функционира за 3 дена избација MP а текногодс колку им требаше бе?Сега засега Teknogods се царови за MW3 a za altermw3 ке си почекате , не им функционира ко што треба
слушај не напишав за да ги нападнам ниту пак за да се расправам со тебепа не им функционира за 3 дена избација MP а текногодс колку им требаше бе?
и шо успеале?LAN dedicated server.![]()