Modern Warfare 3

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
слушај не напишав за да ги нападнам ниту пак за да се расправам со тебе
и не ми ги цитирај нивните изреки
мене таквото не ме боли кој што направил и како направил
бркај си работа
Шо се напна бе друже :pos:

Некој ја купил играва? :pos:
BTW, инсталирајте MW2 и дојдете на aIW, да ве види Господ, нит читери ни ништо, како го направија свака им част, па сега ќе искачаат и мапи од кампањата на коишто ќе може да се игра mp а IW не ги стави во DLC.
Е сега кампери увек ќе има али нема начин да се решиш од нив нели :)
jas sum ja kupil , problem?

Веќе два дена неможам да се конектирам на серверите на AlterIW...знае ли некој чааре нешто или шо да праам?

Веќе два дена неможам да се конектирам на серверите на AlterIW...знае ли некој чааре нешто или шо да праам?

нишо чудно, не е стабилен серверот, си пишале они дека ќе има такви работи, уште е свеж altermw3, не се надевај сеа за сеа за добра игра од тоа, треба да се работи мноооогу на altermw3

нишо чудно, не е стабилен серверот, си пишале они дека ќе има такви работи, уште е свеж altermw3, не се надевај сеа за сеа за добра игра од тоа, треба да се работи мноооогу на altermw3
Многу? не би рекол многу.Они чим свежо го хакнаа сега,најмногу дали 1 до крај на фебруари ќе биде тип топ среден :)

Многу? не би рекол многу.Они чим свежо го хакнаа сега,најмногу дали 1 до крај на фебруари ќе биде тип топ среден :)

Па и не е нешо посебно хакнувањето, принципот е ист, сега работат и на blackops и на mw3 истовремено, сеа гледам некои промени прават со серверот па кој знај кога ќе средат се

Па и не е нешо посебно хакнувањето, принципот е ист, сега работат и на blackops и на mw3 истовремено, сеа гледам некои промени прават со серверот па кој знај кога ќе средат се
Прилично логично за брзо време,затоа што не пројдоа 3 месеца а бидна MW3 за разлика од AlterSHITops, за кој 1 и пол година потрошија....

:pos:

Не било лесно :D
Не е дека не е лесно туку едноставно имаат веќе искуство со тоа а и дечките се ѕверови.
Инаку на alterops не работа една и пол година. Не знам колку од прилика но со големи паузи бидејќи се занимаа со mw2 и проблеми со читерите.

Епа се изпрактицираа на mw 2, другиве не се нешто различни, затоа брзо им оди. Но вака дур ги чекаме па ич не се брзи бре ајде побрзоооо ми се клика нешо различноооо

Богами арно што се задржаа во тоа време на MW2, сега читери нема шанси да најдеш, барем јас до сега не сум нашол, за разлика кога играв во 2010 имаше еден куп читери, на секоја рунда или секоја втора рунда обавезно или со aimbot или со wh.

А ти адвокат за MW3 си на форумов, па ако некој случајно рече нешто против неа одма мораш да вратиш?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom