Извади торент, инсталирај ја и ископирај ја кај што ти е верзијата од steam, после пушти steam, properties на mw3, local files, verify integrity of game cache.free to play ја спуштам преку стеам, и едвај со 60 оди. Ако ја спуштам преку торенти ќе можи да се игра пак преку стеам? Како одат тие работи?
да ја инсталирам во програмс фајлс .. бла бла бла, и тој фолдер да го префрлам во стеам?Извади торент, инсталирај ја и ископирај ја кај што ти е верзијата од steam, после пушти steam, properties на mw3, local files, verify integrity of game cache.
да, откако ќе ја инсталираш, ќе влезеш во фолдерот кај што ти е инсталирана, ќе селектираш се, cut(ctrl+x), идеш вода ја инсталирам во програмс фајлс .. бла бла бла, и тој фолдер да го префрлам во стеам?
Во случај да ти е штиклирано "Smooth mouse" исклучи го. И мене ми беше, ама само сфатив дека девелоперите немаат осет како треба да изгледа smooth mouse па го заебале колку што не треба. Сигурно не се ни замарале, и онака играва е правена да се игра со џојстик.УЖАС! Играва е тотално срање, нула, катастрофа! На Advanced Video си местам се на Extra, се враќам на основно мени и пак назад на Advanced Video и се наместено на HighГрафиката е пролив и маусот заглавува дури се нишани во игра. Прашувам други уз игра дали имаат проблем со маусот едни не, други да, тапааааааа!
![]()