Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Извади торент, инсталирај ја и ископирај ја кај што ти е верзијата од steam, после пушти steam, properties на mw3, local files, verify integrity of game cache.free to play ја спуштам преку стеам, и едвај со 60 оди. Ако ја спуштам преку торенти ќе можи да се игра пак преку стеам? Како одат тие работи?
Извади торент, инсталирај ја и ископирај ја кај што ти е верзијата од steam, после пушти steam, properties на mw3, local files, verify integrity of game cache.
да, откако ќе ја инсталираш, ќе влезеш во фолдерот кај што ти е инсталирана, ќе селектираш се, cut(ctrl+x), идеш вода ја инсталирам во програмс фајлс .. бла бла бла, и тој фолдер да го префрлам во стеам?
Во случај да ти е штиклирано "Smooth mouse" исклучи го. И мене ми беше, ама само сфатив дека девелоперите немаат осет како треба да изгледа smooth mouse па го заебале колку што не треба. Сигурно не се ни замарале, и онака играва е правена да се игра со џојстик.УЖАС! Играва е тотално срање, нула, катастрофа! На Advanced Video си местам се на Extra, се враќам на основно мени и пак назад на Advanced Video и се наместено на HighГрафиката е пролив и маусот заглавува дури се нишани во игра. Прашувам други уз игра дали имаат проблем со маусот едни не, други да, тапааааааа!
![]()