M
Mussolini
Гостин
Може да се каже дека има сличности ама сепак Лансерот може вода да му носи на Субару Импреза.
тука не се слагам со тебе... :nenene: или уствари, да не мислеше обратното?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Може да се каже дека има сличности ама сепак Лансерот може вода да му носи на Субару Импреза.
Можам да ти речам дека Kia Pro Seed, VW Golf 6, Subaru Impreza се мнооогу слични на Lancer. Па никому ништо.Страстен обожавател сум ма Lancer от ама некак мн слични ми се ова Subaru то...
![]()
Вие шо ке кажете?
Можам да ти речам дека Kia Pro Seed, VW Golf 6, Subaru Impreza се мнооогу слични на Lancer. Па никому ништо.
Od testovite sto gi imam citano (ako se tocni, normalno), se slagam so tebe... Normalno, toa ne vazi i za EVO modelot, no toa e vekje druga liga.Може да се каже дека има сличности ама сепак Лансерот може вода да му носи на Субару Импреза.
тука не се слагам со тебе... :nenene: или уствари, да не мислеше обратното?![]()
Откако во 2005 излезе Опел Астра скоро сите коли во последниве години се базираат на таа форма.Можам да ти речам дека Kia Pro Seed, VW Golf 6, Subaru Impreza се мнооогу слични на Lancer. Па никому ништо.
И шо е најтрагично, на никој не му текнува дека формата што ја имаат денешните автомобили е грда.Откако во 2005 излезе Опел Астра скоро сите коли во последниве години се базираат на таа форма.
Субаруто е докажана кола на сите рели натреварувања.Можеби Лансер Ево Х е подобар од субаруто ама никако не е подобар обичниот Лансер.100 пати ке речам обичниот Лансер е направен од многу неквалитетни материјали и затоа е толку евтин.
Ова се однесува на новиот модел на Лансер,старите модели се коска па новиот се продава на стара слава.Ама за 1 год ке ако купиш ЛАнсер ке сватиш каква грешка си напраил.
Откако во 2005 излезе Опел Астра скоро сите коли во последниве години се базираат на таа форма.
Субаруто е докажана кола на сите рели натреварувања.Можеби Лансер Ево Х е подобар од субаруто ама никако не е подобар обичниот Лансер.100 пати ке речам обичниот Лансер е направен од многу неквалитетни материјали и затоа е толку евтин.
Ова се однесува на новиот модел на Лансер,старите модели се коска па новиот се продава на стара слава.Ама за 1 год ке ако купиш ЛАнсер ке сватиш каква грешка си напраил.
Откако во 2005 излезе Опел Астра скоро сите коли во последниве години се базираат на таа форма.
Па братучед ми го купи лани сега фаровите се пожолтени,штоповите исто,внатре кога се возиш се чуствуваш како во тамче бидејки многу се осекја звукот на моторот во кабината и пластиките се крајно тврди и неквалитетни,има и други мани ама овие се така поглавни.А да не спомнувам за прв редовен сервис да ти сменат масло ке те кошта 9000 ден,![]()