Мечиња

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин$
  • Време на започнување Време на започнување
..де де...ко да нема мушки шо спиа со мечиња? не треси зелени никола=)
..као мала мн сум сакала да имама куп онака мечиња и свекакви играчке..ама ниакд не сум спиела со нив..а сеа уште помалку..сакам простор дур спием=)

jas sakam me4inja si imam edno golemo ama ne mi tuka :) i sea sekogas ko ke si legnam pernica so guskam :) imav edna zelka ama mu ja skinav glata i ja nekam poke:D:D sam na me4inja sum frlen:D:kesa:

Порано спиев со едно мн слатко кафеавко меченце со црвено панделече околу вратот, колку е меко не можам да ви опишам...:pipi: Сеа појќе не зато шо на мене ни чорапи не останвет, а камо ли мече :wink:

Не никогаш не сум спиела со мечиња...ниту некое слично играче:wink:

хехе ама сакате да ги добивате од машки а?.... е што сте виее девојки... :)

малце да се нашалиме:pos2:

nikogas ne sum spiel so mece i ne planiram posle olku godini da spijam so mece :D:D

порано кога бев мал 4-5 год имав на креветот секогаш ми стоеше едно мече многу ми беше интересно,а иначе спиец со пиштол на дијаболи порано под перница го чував :pishtoldz:pishtoldz

Лол, уште мечиња ми фалат у кревет. Колку пати се имам разбудено на обратна страна од што сум легнал (thats upside down, not left to right and etc) мислам дека ако имам мече во креветот нема да биде премногу huggable за 2-3 дена.

Башка не ми е јасно што е поентата у спиење со мече. ФАЌА МЕСТО!

Спиев порано... ама сега од ко ја прочитав темата пак ќе си спијам..
Не се осеќаш сам ко ке си со мече :)

Аха теши се... :)
Јас не сум спиел со мечка, ама сум спиел со мачка. Проблем настанува кога мачката сака да спие врз твоето лице. Инаку во ред е. :wub:

спијам со жив папагал од време на време
ако тоа се рачуна ?

Аха теши се... :)
Јас не сум спиел со мечка, ама сум спиел со мачка. Проблем настанува кога мачката сака да спие врз твоето лице. Инаку во ред е. :wub:

Е со мачка е прекрасно. :)
Живо суштество е бе, ехеј каква разлика!
Тоа моето малечко секоја ноќ ми легнуваше на стомакот, ми се пикаше во врат или евентуално ми лежеше во косата, и го слушав како преде и дише топло се додека не заспијам, и богами најубаво спиев тие денови.

У дамнешните денови, сум пробала со мече, али врската не ни одеше, па моравме да продолжиме по различни патишта.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom