Мечиња

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин$
  • Време на започнување Време на започнување
Хмм.. па ако перниче во форма на пикачу може да се нарече мече... да спијам... го добив пред 6-7 години за роденден и никако не можам да се одделам од него:smir: иако имам еден тон мечиња и срценца :)

Како помала обожавав да спијам со триста такви глупости околу мене...сеа ми сметаат и ме нервираат...сеа си спијам со Хрчко, едно кученце што 'рчи, а кога го нема него си ја гушкам перницата :)

:nesvest::nesvest::nesvest:
не....не ми се случило и не верувам дека ке ми се случи....всушност вака кога ќе размислам подобро јас и неам мечиња....иам само една гуска на поклон што ја добив.....

Не сум спиел со мечиња никад, али ко помал го имав Алф, ако се сеќавате на филмот и со него се излежавав. :)

Su spiel i toa so edno belo mece nogu ubavo poklon od mama :vozbud: samo edno vreme pocnav da si go naogam dole na nozite :pos2: pa veke ne me druze :nesum:

Спијам со живо маче на стомак и со живо куче поред нозе :pipi:
Луција (мачето) и Тео (кучето)
Не сум спиела со играчки никогаш :smir:

Спијам со мечки а не со мечиња...(Шала)...Спијам само со ЖИВО маченце..

Не, и нема ни да спијам.:смајл:
Мечињата од ко сум била помала се растргнати, а дома ги чувам само тие што ми ги подариле, а на крај памет нема да ми текне да спијам со нив.Плус мразам да ми се мотка во кревет ...и така после некоја минута ќе заврши на подот.

ne spijam so mece ama zatoa spijam na pernice vo vid na srce poklon od deckoto :) mmmm mekicko i mirisa na nego go obozavam. a mecinja iam vo soba ama na strna se trgnati samo prasina fakjaat :) i se isto najcesto pokloni od porano.

Спијам со мече,куче,,маче и едно перниче во форма на срце.Неописливо ми е жешко навечер ама без нив не можам да заспијам:pipi:

Јас како мал си спиев со Пикачу!!!!!!!!И сеуште го чувам.

си спијам сама на кревет, и понекад кога ќе ми се убаци мачето(хитлер) без да го осетам спијам со него...
иначе тоа спиење со мече го сметам за многу лигава работа:tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom