Мечиња

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин$
  • Време на започнување Време на започнување
Odsekogas mora da ima nesto shto ke go gusnam za da zaspijam....spijam na 23456789 pernici :D mali golemi sekaki okulu krevetot...te okulu glavnata:D:D i edno Rozevo prase,si li4ime :D

Аха теши се... :)
Јас не сум спиел со мечка, ама сум спиел со мачка. Проблем настанува кога мачката сака да спие врз твоето лице. Инаку во ред е. :wub:
Друга ми беше поентата...

И јас сум во групата на Виктор и Годес, спијам со мачка, жива и тоа. :icon_lol: Под мене, врз мене, на глава, до образ, кај стапалата, на стомак, на грб, на страничниот дел од телото (слабина), до мене... Важно на мојот кревет е. :) И толку се навикнав, што скоро и не можам да заспијам ако не се погалам со Тигре во кревет. :)

Мечиња... Одамна не сме се дружеле. Еден нилски коњ што имам на кревет, ама ми служи за да го брцнам во просторот помеѓу даската од креветот и ѕидот, за да не ми паѓа под кревет навечер мобилниот. :icon_lol: Го користам, значи. :(
Имаше и едни бебиња тој (нилскиот), можеше да се пораѓа кога сакам јас со тоа што ќе му го откопчав патентот на стомакот и бебињата излегуваа. Такви мали, грди нилски коњчиња, ко играчка од Мекдоналдс. Кучето неодамна ги изеде повеќето од бебињата.

И некои други плишани створења чувам по полициве... Ама не ги гушкам пред спиење, со прашина се. :icon_lol:

No. They're ewul :(

ScaryTeddyBear.jpg

Спијам со една огромна мечка што ми поклон и многу си ја сакам :pipi:

^Зеленко. Јас неам мече, ама иам слонче. А ти баџо, со двете мечиња сакаш да спијаш или со едното?

ехеее обожавам плишани играчки во сите видови и големини. имам колекција од нив...ама сакам да ги добивам на подарок немам обичај да си купам...и мислам дека сите кои сакаат плишани животни мора да сакаат и да имаат барем едно вистинско :pipi:

ее и јас ептен обожавам мечиња имам едно омилено големко бело кое ми е поклон ама немам навика да спијам со мечиња:vozbud:

Познавам две мечиња. За жал не спијам со нив.:pipi:

Љуѓе сто сати се мислев шо да ви вратам на ова ииии.....нишо не смислив, јеии. :je: Ти баџо 1 (болиглава) не се опуштај мн мн... :violent1:

^Зеленко. Јас неам мече, ама иам слонче. А ти баџо, со двете мечиња сакаш да спијаш или со едното?

А ти фантом пред да изразиш некоја ваква слична желба прашај го баџово твој зш се премисли после муабетот на мсн. :)

separator.gif
Ко мала ...уфффффф спијав со 5 мечки и кучиња
сега не спијам со такви работи ама мора во креветот да имам многууууууууу перници

Ко мал спиев со пиленца што беа навезени на перницата :pos:.Немам спиено цело време со мече или нешто слично не ми било тоа интересно, а и сеа не спијам со мечиња.:)

Ја неспијам :pos2::pos2: Не бе се зезам...Ја не сум навикнат да спијам со мечинња :toe:

даааааа.....си имав едно мече, се викаше Мендо:pos2::pos2::pos2:не се делев од него, кај и да одев си но носев со мене....и сега знам да си гушнам некое меченце.....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom