Мечиња

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин$
  • Време на започнување Време на започнување
никогаш сум немал потреба да спијам со некоја плишна играчка и никогаш не сум спиел!незнам-тоа ми е малку филмски!но доколку тоа некој го сака и ако се чуствува убаво со тоа!супер!ништо страшно!

Спиев со едно жолто мече...личи на она мечето што јаде мед. Не ми текнува како се викаше..Сега ми стои на полица.

Кое мече не јади мед? :nesvest:

Ок, мислиш на Вини Пу.... друго жолто нема, (тоест) има - Харибо!

Како и да е, на темава:

Не спијам, никогаш не сум спиел и нема да спијам со мечиња, имам еден куп што ми подарувале ама каде се сега појма неам. - Сите исчезнаа* во непознат правец.

*така е правилно, не знам каде видов со З

Кое мече не јади мед? :nesvest:

Ок, мислиш на Вини Пу.... друго жолто нема, (тоест) има - Харибо!

Како и да е, на темава:

Не спијам, никогаш не сум спиел и нема да спијам со мечиња, имам еден куп што ми подарувале ама каде се сега појма неам. - Сите исчезнаа* во непознат правец.

*така е правилно, не знам каде видов со З
Да да...Вини Пу. Он дека јадеше у цртаните и затоа..Ама не се сите жолти.
Извинете на офф-от.

јас па...искрено спијам многу често со мечиња...незнам зашто ама со мечето некако поубаво заспивам и се чуствувам поубаво покомотно поспокојно...чудно ама :toe:

Порано да, спиев со мечиња,ама тоа беше како помала,сега веќе не....

Ни како дете, ни сега не спијам со мечиња:wink:

хехе,мартин браво за темава.многу е слатка :pipi: иначе имам многу мечиња дома ама не спијам со нив,и не сум спиела т.е. еднаш пробав ама ме нервира некако,и со ги гушкам само:)

Порано постојано спиев со мечиња и им давав секакви имиња.Бидејќи сум навикната да заспијам додека гушкам нешто,ако не ја гушкам перницата или ногата,тогаш си зимам мече за да можам да заспијам.:pipi:

oo so pram jas bez moite mecinja...obozavam i gi imam vo golem broj...najcesto se golemi i taman za guskanje..a sea spijam samo so edno mece koe se vika......... vo zamena za licnosta koj ne e pokraj mene..na nekoj nacin kompenziram:wub:

Кога бев мала ќе земев едно и ќе си легнев.Ќе ги погледнев другите како тажно седат сами и станував да ги соберам сите во кревет...Сега и да земам некое со мене,сестра ми ќе ми го собере,затоа што не сум толку фина со нив додека спијам.

Како мала спиев со мечиња ама не толку често.А сега не спијам со мечиња,голема сум за то :)

Во собава сигурно имам повеќе од 15 мечиња... А со мече спиев како помала...

ПС: Мечето се викаше Лео.. хехе.. Не знам од кај ми текна тогаш името..

mecinja.jpg

kaj mene se e mecinja i pernicija vaka mi e uste od mala

Не, никогаш не сум спијал ни ко мал ни сега.
Ме нервира да ми се плетка в кревет нешо мало :)

Moeto e belo, mekano, sredno e po rast, ima cvrvena pandelka sto e nekako najtop meceska moda i sekako najutesitelno guska! ...
NE mi e sram da se kazam-jas sum golemo detiste i sega mnooogu zacesteno znam da si go zemam mendo i da se kutnam vo topla i meka postelnina, kade toj i jas zaedno sonivame!!! .... :pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom