McDonald's и случувањата со McDonald's во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата еци^^^
  • Време на започнување Време на започнување
Кој сака бразилски крави нека јаде во Мекдоналдс :toe:.

Џабе парите.Треба 3 сендвича за да се најадам.Боље ќе си јадам у Лесковац и плус ќе ми останат пари.:helou:

Уф шо пара на биг мекови иам оставено таму :pos: иначе кога сум у ск најмногу сакам у мекдоналдс да јадам...нз зошто :toe:

кај нас во Тетово отворија никогаш не сум бил еј:toe:

Дали сум единствен или има некој друг што не ја сака храната од МекДоналдс? :)

Јас, например одамна не сум стигнала до храната в МцДоналдс, пошто патот ме води од позади МцДоналдс, а таму смрди корне .. ко на пржена пластика. Ми се превртуваат цревата додека се прашувам што точно има во плескавиците. Последно место во градов каде што би јадела.

Јадам релативно често во Ем-си Donald`s. А и како да не јадам кога ми е пред нос, близу до школово. Јадам само хамбургер и незнам зошто, ама неверојатно ме најадува што после неможам да јадам ништо. Комбинацијата ми е погодена..ем вкусот на самото лепче ми се допаѓа :)
Единствено по некој пат можам да се пожалам по Кока Колата, бидејќи ми е разредена како вода.
Можеби е нездрава храна, но ете..не ја конзумирам секој ден.

Јадам релативно често во Ем-си Donald`s. А и како да не јадам кога ми е пред нос, близу до школово. Јадам само хамбургер и незнам зошто, ама неверојатно ме најадува што после неможам да јадам ништо. Комбинацијата ми е погодена..ем вкусот на самото лепче ми се допаѓа :)
Единствено по некој пат можам да се пожалам по Кока Колата, бидејќи ми е разредена како вода.
Можеби е нездрава храна, но ете..не ја конзумирам секој ден.

You`ll die! :)

вкусот на производите не е лоши но се многу мали не најдауваат а сепак вискока цена имаат, 50 денари едне хамбургер а не најадува, подоборо ќе дадам уште 20 или 30 ден за хамбургер од нашите сендвичари и ќе се најадам како што треба,

а за тоа дека е нездраво секој фастфуд спаѓа во нездрава храна и нормално не го прпремаат така вниматело како што би го спремил истото дома, но брзиот начин на живот едноставно не тера некогаш со фаст фуд да го поминеме денот, но секако што помалку тоа подобро!

Најлицемерно јадам тост оброк - вкусен ми е.
А сета империја ја мразам, аверзивно гледам на храната, зошто ми е вештачка.:toe:

Може се скапи поголемиот дел од оброците ама најдоговорно тврдам дека Италијанскиот оброк е едно од подобрите нешта што можат да се купат во градов за 50 денари. Мал сендвич со сос, помфит и пијалок* заситува доволно, ако не сте многу гладни. И ете така, јас се навлеков на МекДоналдс летово.

*Кока-Кола, никако! Повеќе потсеќа на вода него ли на Кока Кола. Затоа Спрајтот е супер :)

necini niso u mc donalds` ne vikam deka ne e vkusno ali e stetno,i baska dzabe pari se frlaat samo 7 mica ja postuem,najbolje hamburgeri imaat

Одвратни ми се. Само кога ќе го чујам името Мекдоналдс ми се ствара слика на копиљаците кои фрлаат по 200-300 денари за „обилно” јадење секој ден. Не дека идат таму да јадат, туку колку да ги видат другите преку излогот... Токму затоа и масите до стаклото се секогаш зафатени.

Се' на се' два пати имам јадено, по присила.

СЕДМИЦА РУЛЗ! ПОПЕ РУЛЗ!

Не планирам да јадам сендвич кој е помал од мојата шака и има вкус на пластика.

BRAVO! samo so ziveam pozadi sedmica i a mi spomne nekoj odma ligiiiiii i se siminjam po pizami i go butam cel hamburger za 10 min huhuh bez razlika so tezam samo 50 kg :vozbud: aj caooooo bas se dog za do MC so drugarki ali menjam plan :)))

inace pred 2 meseca barav edna tasnicka so ja nemav noseno odamna i si najdov hamburgerce od 7ca! mi tekna deka mi e od pred okolu 7 meseci ali izglease ko da e od vcera hahah mozev slobodno da si go stoplam i izedam! mislam deka toa ne moze da se desi so hamburger od 7ca! pa sea sto e stetno....stetna e sekoja brza hrana a ne hamburger od 7ca kaj so e najcisto i najtaze od site sendviraci u SK

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom