McDonald's и случувањата со McDonald's во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата еци^^^
  • Време на започнување Време на започнување
Ахам,никој не јаде во МекДоналд,а секогаш полно?
Ма мене ми се допаѓаат и штета што немам пари да си дозволувам колку што сакам.

Why_So_Delicious_by_FiresDarkEdge.jpg

А што хамбургерите од 7, лесковачката се помалце калорични?

Тие што работат таму и секој ден јадат оброци умреле?
Јас што секој месец јадам дебела сум, имам проблеми некакви со храната?

ај не зборете само
храната е превкусна ама прескапичка:pipi:

А што хамбургерите од 7, лесковачката се помалце калорични?

Јас што секој месец јадам дебела сум, имам проблеми некакви со храната?

ај не зборете само
храната е превкусна ама прескапичка:pipi:

Па исто ти се фаќа дали било од МекШит или од сендичара.
Не умреле ама сигурно...добиле малку повеќе штетни материи во организмот...а во САД...и умираат...

Јадеш секој месец!? Па не е чудно што не си дебела...
Мислиш еднаш месечно одиш во МекШит или сендвичара? Тоа не е доволно да ти наштети.

Тоа ти е вкусно...ах деца,деца...уствари за вкусовите не се расправа...

Скапа е за вредноста која ја има...некои залудно со години јаделе хамбургери на МекШит со надеж дека конечно ќе стават месо внатре...

Па исто ти се фаќа дали било од МекШит или од сендичара.
Не умреле ама сигурно...добиле малку повеќе штетни материи во организмот...а во САД...и умираат...

Јадеш секој месец!? Па не е чудно што не си дебела...
Мислиш еднаш месечно одиш во МекШит или сендвичара? Тоа не е доволно да ти наштети.

Тоа ти е вкусно...ах деца,деца...уствари за вкусовите не се расправа...

Скапа е за вредноста која ја има...некои залудно со години јаделе хамбургери на МекШит со надеж дека конечно ќе стават месо внатре...

Ако не си многу гладен доволен ти е оброк...мене обичните сендвичи ме прејадуваат а плус за тие пари ке добијам само еден сендвич
а вака имам и кока кола и најфкусните компирчиња..што по ми се исплаќа:)

само им ги мразам сосовите па си порачувам празен секогаш :wink:

Ако не си многу гладен доволен ти е оброк...мене обичните сендвичи ме прејадуваат а плус за тие пари ке добијам само еден сендвич
а вака имам и кока кола и најфкусните компирчиња..што по ми се исплаќа:)

само им ги мразам сосовите па си порачувам празен секогаш :wink:

Подобро би јадел мртво македонско магаре или коњ во наша сендвичара , отколку мртва бразилска крава напумпана со хормони за растење и антибиотици во Мекдоналдс :toe:.

Подобро би јадел мртво македонско магаре или коњ во наша сендвичара , отколку мртва бразилска крава напумпана со хормони за растење и антибиотици во Мекдоналдс :toe:.
Сите јадеме крави, свињи кокошки напумпани со хормони и антибиотици, ама во МекДоналдс тоа "месото" е пластелин со чудна боја и вештачки вкус што го печат да заличи на месо малку.
Не се умира од храната у Мекдоналдс, ама ако ја јаде некој секој ден со години возможно е да умре од срцев удар или некое такво заболување. Во најмала мера ќе му се скрати животот.

mnogu e skapo vo mekdonalds i ne se isplakja za tie pari da jades tamu
baska i malku hrana davaat a mnogu e skapo

Не се сеќавам кога последен пат сум јадела..скапичко е,а богами и минијатурни им се сендвичињата,некој шо си јаде повеќе,тешко дека ќе биде најаден..само компирчињата им ги поштувам..:wink:

Roll upот им е лудило.

Секој ден после факс, еден оброк.

Можеби другото еден оброк не те најадува освен Big Mack и Roll up, но затоа се почитуваат секакви стандарди и е далеку подобро од друѓиве маалски сендвичари кои и јас ги посетувам не дека не.

Но Mc'Donalds ми е секогаш број 1.

неможе да ме најаде тоа што е во мек-доналдс ми требаат барем 5 хамбургери а за помали деца околу 5 6 годишна возраст се ок за да не јадат од други сенвичари кај што може да има нетазе месо овде БИ требало се да е тазе!:helou:

Еднаш јадев у Мc'Gomnars.. и никад више... уше со цел памет таа што работи таму ми зема 260 денари, за еден никаков сендвич со плескавица (ако беше уопште плескавица).. сокче, и сладолед од Бит Пазар оној што е на точење.. get a bomb and blow that shit away from нашево Скопје

За тие 260 денари ќе си отидев ко чоек у 7ца, ќе се најадев, и дури ќе ми останеа пари за пиво и цигари.. ЗНАЧИ.. НИКАД ВИШЕ..

Roll upот им е лудило.

Секој ден после факс, еден оброк.

Можеби другото еден оброк не те најадува освен Big Mack и Roll up, но затоа се почитуваат секакви стандарди и е далеку подобро од друѓиве маалски сендвичари кои и јас ги посетувам не дека не.

Но Mc'Donalds ми е секогаш број 1.

ти си брат отиден скроз :vozbud::vozbud::vozbud:

Еднаш јадев у Мc'Gomnars.. и никад више... уше со цел памет таа што работи таму ми зема 260 денари, за еден никаков сендвич со плескавица (ако беше уопште плескавица).. сокче, и сладолед од Бит Пазар оној што е на точење.. get a bomb and blow that shit away from нашево Скопје

За тие 260 денари ќе си отидев ко чоек у 7ца, ќе се најадев, и дури ќе ми останеа пари за пиво и цигари.. ЗНАЧИ.. НИКАД ВИШЕ..

ти си брат отиден скроз :vozbud::vozbud::vozbud:
Не да не се сложувам за сокот и сладоледот али ај.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom