Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А што хамбургерите од 7, лесковачката се помалце калорични?
Тие што работат таму и секој ден јадат оброци умреле?
Јас што секој месец јадам дебела сум, имам проблеми некакви со храната?
ај не зборете само
храната е превкусна ама прескапичка![]()
Па исто ти се фаќа дали било од МекШит или од сендичара.
Не умреле ама сигурно...добиле малку повеќе штетни материи во организмот...а во САД...и умираат...
Јадеш секој месец!? Па не е чудно што не си дебела...
Мислиш еднаш месечно одиш во МекШит или сендвичара? Тоа не е доволно да ти наштети.
Тоа ти е вкусно...ах деца,деца...уствари за вкусовите не се расправа...
Скапа е за вредноста која ја има...некои залудно со години јаделе хамбургери на МекШит со надеж дека конечно ќе стават месо внатре...
Ако не си многу гладен доволен ти е оброк...мене обичните сендвичи ме прејадуваат а плус за тие пари ке добијам само еден сендвич
а вака имам и кока кола и најфкусните компирчиња..што по ми се исплаќа
само им ги мразам сосовите па си порачувам празен секогаш :wink:
Сите јадеме крави, свињи кокошки напумпани со хормони и антибиотици, ама во МекДоналдс тоа "месото" е пластелин со чудна боја и вештачки вкус што го печат да заличи на месо малку.Подобро би јадел мртво македонско магаре или коњ во наша сендвичара , отколку мртва бразилска крава напумпана со хормони за растење и антибиотици во Мекдоналдс.
Не се умира од храната у Мекдоналдс, ама ако ја јаде некој секој ден со години возможно е да умре од срцев удар или некое такво заболување. Во најмала мера ќе му се скрати животот.Тие што работат таму и секој ден јадат оброци умреле?
Roll upот им е лудило.
Секој ден после факс, еден оброк.
Можеби другото еден оброк не те најадува освен Big Mack и Roll up, но затоа се почитуваат секакви стандарди и е далеку подобро од друѓиве маалски сендвичари кои и јас ги посетувам не дека не.
Но Mc'Donalds ми е секогаш број 1.
Не да не се сложувам за сокот и сладоледот али ај.Еднаш јадев у Мc'Gomnars.. и никад више... уше со цел памет таа што работи таму ми зема 260 денари, за еден никаков сендвич со плескавица (ако беше уопште плескавица).. сокче, и сладолед од Бит Пазар оној што е на точење.. get a bomb and blow that shit away from нашево Скопје
За тие 260 денари ќе си отидев ко чоек у 7ца, ќе се најадев, и дури ќе ми останеа пари за пиво и цигари.. ЗНАЧИ.. НИКАД ВИШЕ..
ти си брат отиден скроз![]()