Црвено
Am I pissin' u off-fa-fa?
- Член од
- 12 септември 2007
- Мислења
- 1.227
- Поени од реакции
- 81
Дали сум единствен или има некој друг што не ја сака храната од МекДоналдс?![]()
Не си единствен, Остај што е скапо, па и не е вкусно.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дали сум единствен или има некој друг што не ја сака храната од МекДоналдс?![]()
Не си единствен, Остај што е скапо, па и не е вкусно.
Јадам релативно често во Ем-си Donald`s. А и како да не јадам кога ми е пред нос, близу до школово. Јадам само хамбургер и незнам зошто, ама неверојатно ме најадува што после неможам да јадам ништо. Комбинацијата ми е погодена..ем вкусот на самото лепче ми се допаѓа![]()
Единствено по некој пат можам да се пожалам по Кока Колата, бидејќи ми е разредена како вода.
Можеби е нездрава храна, но ете..не ја конзумирам секој ден.
И 7ца е штетна, не се секирај.necini niso u mc donalds` ne vikam deka ne e vkusno ali e stetno,i baska dzabe pari se frlaat samo 7 mica ja postuem,najbolje hamburgeri imaat
Одвратни ми се. Само кога ќе го чујам името Мекдоналдс ми се ствара слика на копиљаците кои фрлаат по 200-300 денари за „обилно” јадење секој ден. Не дека идат таму да јадат, туку колку да ги видат другите преку излогот... Токму затоа и масите до стаклото се секогаш зафатени.
Се' на се' два пати имам јадено, по присила.
СЕДМИЦА РУЛЗ! ПОПЕ РУЛЗ!
Не планирам да јадам сендвич кој е помал од мојата шака и има вкус на пластика.