McDonald's и случувањата со McDonald's во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата еци^^^
  • Време на започнување Време на започнување
Во мекдоналдс се може да се каже дека е вкусно ама за парите кои ги плаќаш и големината на тоа хамбургерчено не се исплати. Човек треба да купи 5-6 хамбургер оброци, а не само хамбургери за да се најаде и пак нема да биде исто во споредба со еден хамбургер од седмица или кинг бургер.

ништоооо само да си прљаш зуби со тоа хамбургерчињата :D од цел оброк само кокаколата може да те подуе, ништо друго

МЦ е топ само што неможе човек да се најаде.Поради тоа постои 7мица.Иначе е многу вкусно во МЦ.

Jaдев не викам не,ама престанав зошто сфатив дека се дебелеам за без везе за да јадам нешто што е високо калорично а е мало колку една рака.Немам јадено веќе 5,6 месеци оброк,само пред 1 месец јадев сладолед тоа можам да го издвојам само :pipi:Ни 7ца ни Попе,за тие пари оди во Divino да се најадеш ко човек:smir:

Jaдев не викам не,ама престанав зошто сфатив дека се дебелеам за без везе за да јадам нешто што е високо калорично а е мало колку една рака.Немам јадено веќе 5,6 месеци оброк,само пред 1 месец јадев сладолед тоа можам да го издвојам само :pipi:Ни 7ца ни Попе,за тие пари оди во Divino да се најадеш ко човек:smir:
И што можеш да јадеш во Дивино за 120-140 ден. и + да те најаде???

Не знам како можете да јадете во МекДоналдс? Таму влагаш со празен стомак, а излагаш со празен стомак и со празен џеб. Хамбургерите не можеш ни на зуб да ги ставиш, а тоа што плескавицата е како ѓон е скроз друга прича... Ако сакате да јадете како луѓе идете у 7ца или уште боље идете негде на Лесковачки роштиљ.

во мекдоналс многу се мали џамбургерите

премногу се убави јадењата од мц особено биг мек и биген тејсти ммммммммм....

Не се лоши но од целиот оброк хамбургерот не ни го осеќам, само помфритот можеби ќе ме најаде.

Едно шо не ми се вкусни, друго шо големината им е ништо за астрономската цена, трето шо се overrated!

Имам јадено ама не е тоа тоа, сендвиче едно што можеш на двапати да го изедеш башка со цена која не вреди тоа мало нешто што го нарекуваат сендвич...абе сендвич се знае, со две раце да неможеш да го префатиш, кога ќе го изедеш да се осеќаш најаден а не гладен ко со овие од мек доналс..а вкусот незнам, мене и не ми се нешто посебни, затоа и не преферирам да конзумирам храна од тоа место... :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom